RK-Promotions

Kuulumisia

rosanna kuljuComment

Lomalla.

Tänään on torstai ja kello on 07.30 täällä Krabilla. Meillä on yli viikko takana ja aika tasan viikko lomaa vielä edessä. Ollaan nautittu ja tehty just mitä lystää, syöty mitä tekee mieli ja otettu paljon iisiä toistemme seurassa. Hotelliin olen todella tyytyväinen, Krabi la Playa on hotellin nimi, sijaitsee 150m rannasta ja alueella on isot uima-altaat kaikkineen palveluineen. Huone on 55neliötä ja siitä on suora pääsy uima-altaalle omalla poreosastolla. Ajatelkaa että tämä huone on isompi ku meidän kämppä himassa :D Hassu ajatus. Aamiainen on tosi iso ja joka aamu vedän munakasta, hedelmiä ja ihania pannareita. 

Ollaan viihdytty aika hyvin altaalla sillä täällä on todella rauhallista. Mä oon lukenut melkein kirjan päivässä ja siitä tietää että mulla on rentoutunut olo. Välillä otetaan smoothieita tai bisset. Iltaisin käydään aina kylällä syömässä, muutamia lempparipaikkoja on kyllä löytynyt! Ollaan käyty juoksemassa rannassa ja juoksemassa portaita jonka lisäksi oon tehnyt lyhyitä treenejä hotellin salilla. Sali on pieni ja semmonen akvaario joka kuumenee ihan sietämättömäksi päivisin joten pitää aamulla mennä jos haluaa mennä. En stressaa, tiedän että saan nopeasti nämä pannukakku ja bisse-kilot kuriin kun pääsen kotiin ja aloitan taas rutiinit. 

Ollaan käyty kaksi saari-retkeä. Ensimmäinen oli sellainen missä mennään isolla speedboatilla Phi Phi saarille. Vene pysähtyy ajaksi X paikkoihin ja kaikki tehdään yhdessä ison ryhmän kanssa. Kiva reissu muuten, mutta en pitänyt niistä rannoista jossa 50 venettä ja satoja ihmisiä. Sen lisäksi sain vielä hirveän ruokamyrkytyksen siltä matkalta ja jouduin 10 tunnin oksentelun jälkeen lähteä lääkäriin tiputukseen. 

Toinen reissu tehtiin privaatilla Long Tail Boatilla neljälle muulle saarelle. Rauhallisia, melkein koskemattomia rantoja ja aivan mahtavia maisemia! Tämä reissu on kyllä ikimuistoinen. Juteltiin kaikkea, pussailtiin, otettiin kuvia, juotiin breezeriä ja nautittiin elämästä. Mä uiskentelin kalojen kanssa ja Tofe nauro mulle kun huusin täyttä kurkkua kun ne tuli liian lähelle :D Tehdään vielä yksi tämän tyyppinen reissu Hong-saarille viikonloppuna. 

Ajattelin vaan kirjoitella vähän kuulumisia, nyt meen herättämään tuon miehen ja lähdetään aamiaiselle ja aamu-uinnille. Ihanaa torstaita kaikille <3