RK-Promotions

Kärlek

rosanna kulju1 Comment

On erilaisia pariskuntia. Täällä ulkomailla jotenkin vielä enemmän huomaa millaisia eroja on eri maalaisten ja eri ikäisten pariskuntien välillä. On mielenkiintoista seurailla ihmisiä ja niiden tekemisiä. Jotkut pariskunnista on jotenkin todella kylmiä toisiaan kohtaan, jotkut toiset taas hempeilee kokoajan. Me ollaan kyllä sellainen höpöhöpö-söpösöpö pariskunta. Jos  lähden hakemaan juotavaa, kysyn 'kulta haluatko jotain?' sen sijaan että sanoisin 'haen juotavaa.'

Täällä meidän hotellissa on vanhempi saksalainen pariskunta. Molemmilla on aivan harmaat hiukset ja ruskettuneet vartalot, vaikuttaa siltä että olisi viihtynyt täällä jo useampia viikkoja. Ne on maailman hellyyttävin näky kun ne hempeilee altaassa, pussailee ja halailee pitkin päivää. Sit täällä on suomalainen pariskunta. Ja no, mies dokaa allasbaarissa ja nainen nalkuttaa. Varmaan aika perus-settiä monelle lomailijalle. Mun mielestä on jotenkin kamala ajatus että valittaisin jos Tofe haluais ottaa bissen tai kaksi keskellä päivää. Ehkä se on mun helppo sanoa koska Tofe ei oikeastaan juo. Tai no, jos juo niin tulee lähinnä mun mieliksi juomaan mun kanssa bissen tai cocktailin koska mä haluan. 

Eilen käytiin semmosessa ravintolassa kun Lae Lay. Tehtiin varaus johon kuului kuljetus hotellilta. Kun saavuttiin ravintolan eteen, siinä oli pitkät portaat korkealle vuorelle. Aivan mahdottoman ihana paikka, huikeat näköalat ja jotenkin todella eurooppalainen sisustus. Saatiin talon paras pöytä käyttöömme ja syötiin hyvä dinneri. Ruoan jälkeen istuttiin hiljaa hetki. Aivan hiljaa ja kuunneltiin kaikkia ääniä; musiikkia, muiden asiakkaiden puheen sorinaa ja eläinten ääniä. Ensimmäinen mies kenen kanssa täysi hiljaisuus ei tuntunut ahdistavalta tai nololta, vaan vapauttavalta ja rauhalliselta. 

Aamulla heräsin taas ilman herätyskelloa jo 06.30. Istuin parvekkeelle lukemaan etten herättäisi Tofea jolla oli herätys soimassa 08.00 niinkuin joka aamu. Hiivin huoneeseen hakemaan puhelinta ja katoin että mitä toi yks tekee, hymyilee unissaan. Halasin ja palasin parvekkeelle. Oon maailman onnekkain että saan jakaa mun päivät tämän ihmisen kanssa. Ihmisen, jota aidosti rakastan siitä mitä hän on ja siitä että rakastaa mua takaisin samalla tavalla. 

Maanantaina meen ottamaan tatskan. Oon miettinyt tätä tatskaa kauan ja halunnut sitä mutta en ole uskaltanut. Oikeaan ranteeseen tulee sana 'Kärlek' joka tarkoittaa rakkautta ruotsiksi. Tämä tatska tulee olemaan mulle muistutus tästä reissusta ja muistutus kaikesta jota rakastan. Seuraava tatska jonka haluan on 'Mamma' ja se on ylistys mun äidille joka on mun elämäni esikuva.

Huomenna mennään taas saari-retkelle. Tällä kertaa Hong-islands kutsuu ja päivä omalla Long Tail Boatilla parhaassa seurassa. Alkaa olee bruna kohdillaan pikkuhiljaa :D Mä en yleensä rusketu hirveen hyvin joten oon todella innoissani tästä rusketuksesta :D 

Tämä ihana mekko tulee Adas Fashioilta, www.adasfashion.fi Käykää kurkkaamassa kotisivuilta vaatteita, paljon mageita mekkoja ja asuja.