RK-Promotions

Mornings like this

rosanna kulju7 Comments

Rakastan tämmöisiä aamuja. Tosin suurin osa mun aamuista on just tämmöisiä mutta silti :D Herään helposti suunnilleen 08.00 kymmenen tunnin yöunien jälkeen, nousen sängystä  ja laitan tossut jalkaan. Sit keittelen kahvia ja laitan aamiaista ihan rauhassa. Ennen kuuntelin myös jotain chilliä musaa mut nykyään ku Tofe nukkuu nii en viitsi, se on kuitenkin yöt töissä. 

Eilen otin esille matkalaukun ja oon heittänyt sinne jo muutamia juttuja jotka lähtee mukaan. Vitsi ku voitais jo olla siellä Krabilla! No ei vaiskaan, mukava viikonloppu tulossa GoExpoilla Selättimen parissa ja Showroomissa. Huomenna on myös se Fitness Warrior Challenge rata ja mä ehkä kuolen mutta menen silti kerta kutsuttu! Ja aina pitää tehdä parhaansa, se riittää. 

Meillä on koko asunto täynnä kuivumassa olevia pyykkejä ja mulla meinaa mennä hermot. Inhoan sotkua joka näkyy, esim just että pyyhe roikkuu oven päällä tai vaatekasa sohvalla. Joo ei mun kotona kyllä, mut jos katsoo laatikoihin niin se onkin ihan eri story.. haha. Ajattelin laittaa kodin kuntoon, käydä kävelyllä ja lähteä treeneihin. Tänään eletään jo torstaita ja en ole tälle viikolle meikannut vielä kertaakaan.. Siis apua, mä oon just tämmönen kyllä :D Oon vaan treenaillut ja käynyt lenkkeileen, ei silloin tarvii meikkiä. Ja sitäpaitsi ei oo yhtään näppyä edes niin mielelläni juoksen tuolla ilman meikkiä :D Huomenna sitten joutuu vähän panostamaan kun messut alkaa.. :D Kivaa! 

Tiedättekö mikä mun lempipaikka maailmassa on? Pakko sanoa että Levi/Sirkka. Syksyllä 2014 olin todella loppu henkisesti ja en oikein tiennyt minne menisin. Olen kuitenkin ollut Levillä kausarina 2010-2012 ja tunnen sieltä edelleen ihmisiä. Päätin pohdiskelun jälkeen että meen 3,5viikon hermolomalle Leville mun varamammoille Essille ja Saijalle. Minusta pidettiin huolta kun pienestä lapsesta, sain oman huoneen isosta kämpästä ja olin osa perhettä heti. Kävin kävelyllä ja kuuntelin Jenni Vartiaista, pystyin vihdoin hengittämään. Autoja tai ihmisiä ei näkynyt, ainoastaan minä ja metsä ja Essin irti olevat koirat. Ilma oli niin puhdistavaa ja antoi niin paljon voimaa. Nyt on taas mennyt aivan liian kauan etten oo käynyt Levillä, vapuksi kovasti taas suunnittelen reissua. 

2014 

2014 

Saija <3

Saija <3

Tämä on se hetki jolloin tajusin että kyllä se pohjoinen vaan on mun koti. Home is where the heart is. &lt;3

Tämä on se hetki jolloin tajusin että kyllä se pohjoinen vaan on mun koti. Home is where the heart is. <3

Tulipas kaikenlaista höpötystä näin aamutuimaan. Nyt päivä käyntiin, ihanaa torstaita kaikille <3