RK-Promotions

Hypoxi

rosanna kuljuComment

Oon viimeisen kuukauden aikana käynyt 9kertaa Hypoxissa Meilahdessa. Hypoxin Meilahden omistaja Minna on todella ammattitaitoinen ja ystävällinen ihminen jota on helppo lähestyä. Minulta on todella, todella moni ihminen kysynyt 'toimiiko se oikeasti?' 'mitä hypoxi on?' jne. 

Mun on pakko sanoa ennen infopläjäystä, että kyllä toimii! Oon saanut useita senttejä vähennettyä esimerkiksi vatsan alueelta. Alue, josta muuten koen ettei lähde millään se ylimääräinen rasva vaikka mitä tekisi. Hypoxi on suomeksi sanottuna kohdennettua rasvanpolttoa, aineenvaihduntaa vilkastuttavaa ja selluliittiä vähentävää treeniä, joka EI nosta sykettä.  

Vaikka treenaa useasti, kaikilla on niitä omia ns 'ongelmakohtia' joista rasva palaa huonosti. Hypoxin tehtävä on kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa juuri ongelma-alueella jolloin kehon on helpompi polttaa rasvaa näiltä alueilta. Se tapahtuu ilmanpaineen vaihtelun ja kevyen liikunnan yhdistelmällä. Hypoxin teho tosissaan perustuu näiden kahden yhteisvaikutukseen. 

Ensin aloitamme aina hypoxi-treenin makoilemalla ihopuvussa 20 minuuttia jonka jälkeen valitsen joko pystypyörän tai pyörän jota poljetaan makuultaan. Ihopuvun sisällä on ilmakuplia, jotka hierovat ongelma-alueita makuiltaan. Puku nostaa verenkiertoa lähelle ihon pintaa, jolloin myös rasvanpolttolaitteen (eli jompikumpi pyöristä) vaikutus tehostuu. 

 

Kaikille hypoxi-asiakkaille tehdään oma yksilöllinen ohjelma. Minnalta on mahdollista saada apua myös ruokavalioon jotta sais mahdollisimman hyvät tulokset hoitojen päätyttyä. 

 

Minimimäärä on 12 treenikertaa ja siitä aina aloitetaan, minulla valitettavasti jäi vähän vajaaksi koska lähdin nyt reissuun. Yksi kerta ei varmasti ihmeitä tee, mutta minulla ainakin heti ensimmäisen kerran jälkeen tuli hurja boosti mun kehon nesteisiin. Kävin ekan hypoxin jälkeen vissiin 12 kertaa pissalla yöllä ja paino putosi seuraavaan päivään melkein 2kg(!!!). Ilmeisesti mulla oli ollut kehossa nesteitä jotka vaan jäänyt jumittamaan, eikä päässyt liikkeelle. Huomasin myös nopeasti, että iho kiinteyty esimerkiksi pepun ja ala-vatsan alueelta. 

Voit varata ilmaisen konsultaation jolloin pääset kokeilemaan ihopukua ja pyörää, kuuntelemaan ruokavaliosta ja saada lisää infoa hypoxista Minnalta osoitteesta www.hypoximeilahti.fi 

Mun instagramissa ja snapchätissä varsinkin näkynyt todella paljon juttua hypoxista. 

SUOSITTELEN, aina jäi hyvä mieli ja muutamia senttejäkin saatiin vyötäröstä ja reisistä pois hypoxin ansiosta. :) 

 

/R