RK-Promotions

Hell, I blew it

rosanna kulju1 Comment

Koneessa kohti thaimaata kirjoittelen tätä postausta. Tofe nukkuu tossa seuraavassa rivissä ja mä en saa millään unta. Istuskelen tässä ja nautiskelen lasin viiniä. Kone on oikeastaan todella tyhjä ja rauhallinen, kaiken lisäksi huippumoderni ja uusi! Aika tasan vuosi oltiin menossa tyttöjen kanssa kuvaamaan Rayan saarelle Thaimaahan Martina& Hengenpelastajien toista kautta. En tuntenut ketään etukäteen varsinaisesti, Amandaan, Suviin ja Eveen olin törmäillyt enemmän tai vähemmän työn kautta mutta muut oli enemmän tai vähemmän tuntemattomia. Toivottavasti meidän hotelli on hyvä ja Krabi saarena yllättää mut positiivisesti. Jotenkin mua jännittää matkustaa näin niinkuin nyt teimme; varattiin lennot ja hotellit erikseen. Kukaan ei huolehdi meitä kentältä hotellille eikä myöskään muistuttele lähtöajoista ja muusta. Uskon kuitenkin että pärjätään oikein hyvin kahdestaan :D 

 

Ollaan nyt menossa Tofen kanssa ensimmäiselle yhteiselle oikealle lomalle. Se kysy multa tänään et onko tämä reissu meidän parisuhteen ensimmäinen testaus kun ollaan 2,5viikkoa 24/7 yhdessä? Vastasin että mun mielestä ollaan kokoajan yhdessä muutenkin. Muutettiin yhteen tosi nopeasti ja jaan koko mun elämän Tofen kanssa. On pakko sanoa että olen todella rakastunut ja uskon että Tofe on the one. Oon kieltämättä ollut rakastunut aiemmin ja ehkä ajatellut sellaisia ajatuksia, tai ainakin ajatuksia tulevaisuudesta. En kuitenkaan koskaan näin vahvasti. Ennen Tofea olin 2 vuotta sinkku, okei se ei ehkä ihan pidä paikkaansa. Olinhan mä viime vuonna näihin aikoihin sen Robertin kanssa joka antoi ymmärtää ihan eri asioita mitä oikeasti teki tai ajatteli. Epärehellinen mulkku näin suoraan sanottuna. Samaan aikaan kun mä olin kuvauksissa 3,5viikkoa duunaili mun selän takana yhden fitnesstytön kanssa. Samaan aikaan kun antoi mun ymmärtää ihan eri asioita ja lupaili mulle kuun taivaalta suurinpiirtein. Sen jälkeen olin sinkkuna, kuvattiin Hottikset ja elelin aika vapaata elämää. Kuitenkin tapailin yhtä miestä pohjoisesta jonkin aikaa. Kaikissa väleissä oonollut yhteyksissä mun eksään. Mun eksä on todella karismaattinen tapaus joka on muuttunut todella paljon vuosien varrella. Älkää ymmärtäkö mua väärin, en ole katkera ja en todellakaan haluaisi olla enään hänen kanssaan mutta meillä oli historiaa ja mä uskoin jokaisen sanan jonka se mies mulle sanoi. Koska mä halusin, koska mä annoin niille ajatuksille sijaa. 

 

Tofe pommitti mua kesällä ja me nähtiin muutamia kertoja. Se yritti niin kovaa ja pitkään vaikka mä itse olin epävarma. Se vakuutti mulle että pitäisi musta huolta ja kohtelisi mua juuri niin miten ansaitsen. Pyysi antaa mahdollisuutta. Lähdin hermolomalle äitin ja systerin ja veljen kanssa. Pohdiskelin asioita ja mietin ’mitä jos’ ajatuksia. Mulle oli kuitenkin silloin todella kova pala että Tofe on mun broidin ikäinen, 1993 syntynyt, mua kaksi vuotta nuorempi. Puhuin äitin kanssa mun eksästä ja tästä miehestä, joka hämmentää mun maailmaa, Tofesta. Äiti sanoi mulle fiksun lauseen ’ jos maljakkoon on kerran tullu särö, sitä ei koskaan voi korjata’. Sanoin kaiken irti eksäni kanssa ja annoin Tofelle mahdollisuuden. 

 

’I didn’t wanna fall in love, not at all. But at some point you smiled, and, holy shit, I blew it.’ 

Tässä quote joka todella hienosti, ellei erinoimaisesti, kuvailee fiilistä mikä mulla tuli Tofen kanssa. 

Todella nopeasti aloin luottamaan siihen mieheen, aloin uskomaan sen sanoihin ja annoin itseni kaatua sen syliin ja annoin itselleni luvan rakastua. Oikeasti. Tiesin heti että mun perhe rakastuu Tofeen, vaikka kuinka tykkäisi mun eksästä historian takia. Kukaan ei ole koskaan tullut niin hyvin juttuun mun isän kanssa mitä Tofe, kukaan ei ole koskaan saanut mun systeriä (joka on 11v) sanomaan mulle että ’ohho se on kyllä komee ja mukava’. 

 

Siinä on mies joka on vienyt multa jalat alta. Mies joka jaksaa mun huonoja päiviä, mies jonka kanssa saan olla aidosti oma itseni ja kuka kestää kaiken. Mä en koskaan haluaisi loukata Tofea millään tavalla, kaikki muut miehet ja säädöt jäi heti. En ole yhtäkään viestiä lähettänyt yhdellekään säädölle. Itseasiassa, lähetin yhden. Tai no vastasin yhteen viestiin. Se meni jotenkin näin; ’mul on hotellihuone, haluaisin sua’ vastasin siihen ’vuokraa pornoo ja vedä vaikka käteen’. Jep. Ystävällistä, I know.

 

Hottiksissa sanoin että tarviin miehen joka jumaloi mua. Se on 100% totta.

Mä tarviin miehen joka jumaloi mua, rakastaaa mua yli kaiken. Haluan miehen joka jokainen päivä arjessa kehuu mua kauniiksi tai erityiseksi. Haluan sitä, koska itse olen sellainen kun olen rakastunut. Jokaikinen aamu kun herään katson Tofea ja mietin kuinka paljon sitä rakastan, kuinka kiitollinen olen että saan jakaa mun elämän hänen kanssaan. Ja mä lupaan, jos tää juttu menee mönkään jostain syystä niin lopetan miehet kokonaan ja aloitan vuoden poikalakon. 

 

Hirvittävän pitkän postauksen kirjoitin, jopa itse yllätyin. Nyt meinaan nauttia jokaisesta hetkestä jonka saan olla tuon miehen kanssa, mun elämäni miehen kanssa. <3