RK-Promotions

Laiffi

rosanna kulju2 Comments

 

Elän taas mun normaalia arkea. Melkein kaikki viikonpäivät heräilen 08, lähden lenkille, syön aamiaisen, treenaan, lounas, asioita ja ilta-lenkin jälkeen nukkumaan joskus 21-22.00. :D Viikonloppuisin teen töitä. Paljon. Viime viikonloppuna olin perjantaina juontamassa Rautian kiertuetta ruotsiksi Karjaalla 8-12 jonka jälkeen suoraan Tarkiaiselle häämessuille edustamaan Diamond Cliniciä, jonka jälkeen vielä yöksi showroomiin. Oli aika reipas päivä.. Lauantaina lähdin töihin jo 08 ja tulin kotiin 16 jonka jälkeen päikkäreiden kautta yöksi vielä Showroomiin.. Sunnuntai kuluikin lenkkeilyn merkeissä ja kotona siivoamiseen ja ruoan laittoon. 

Tänään kävin aamulla lenkillä aurinkoisessa kaivarissa Mailiksen kanssa jonka jälkeen kävin vetämässä kunnon salin ja iltapäivä vietettiin Willen ja Tofen kanssa Suomelinnassa.

Huomenna Tallinnaan Mirjan kanssa, niiiin jännää! 

 

Elämä on laiffi, nauttikaa jokaisesta hetkestä. <3

<3 R