RK-Promotions

<3

rosanna kulju2 Comments

Oon niin väsynyt. Kello on 22:15 ja oisin halunnut laittaa nukkumaan jo monta tuntia sitten. Ilta kuitenkin meni puhelimessa systerin kanssa ja laskujen maksamiseen. 

Päivä meni nopeasti, aamulla kävin Mailiksen kanssa lenkillä jonka jälkeen kikattelin Tofen kanssa kotona ennen kampaajaa. Jesse laittoi mulle kylmän sävyn hiuksiin ja lopputulos on ihana. Oon aina tyytyväinen kun lähden Noirista. www.noirconcept.com Sinne varailemaan aikaa parhaalle Jesselle! <3 

Seuraavaksi kynsihuolto Mannalla Milagrossa, nyt laitettiin babypinkit blingeillä. On muuten ihanat. Sitten käytiin Tofen kanssa tutustumassa Fuell studioon jätkäsaaressa. Kiva paikka ja hyvä tunnelma, siellä Teuvo Luoman kanssa tehtiin demotreeni. :D

Mulla on ikävä mun perhettä. Tämä ikävä tulee aina jotenkin jaksoissa, musta tuntuu että välillä ikävöin perhettäni todella todella paljon. Nyt on taas sellanen aika. Onneksi matka kotiin on jo ostettu ja toivottavasti systeri tulee tänne viikoksi myös. 

Huomenna Meslewillä 'Sinun Päiväsi' jossa olen mallina esimerkiksi Jessican kanssa. Viikonloppuna oon Vaasassa messuilla töissä. Siellä pitäisi olla aikaa kirjoitella blogia. On yksi asia mistä olen halunnut pitkään kirjoittaa.. Joka vaatii aikaa ja energiaa joten uskon että kirjoitan sen viikonloppuna. 

 

Hyvää yötä. <3