RK-Promotions

Welcome to our home

rosanna kuljuComment

Moikku! Minusta ei ole taas aikoihin kuulunut mitään. On ollut kaikenlaista kiirettä, muuttoa, treeniä, duuneja ja uuden asunnon sisustusta. 

Me siis muutettiin Tofen kanssa Ullanlinnaan 74,5neliöiseen asuntoon. Mä RAKASTAN meidän uutta yhteistä kotia. Uusi asunto on valoisa kolmio, jossa tilava makuuhuone ja vierashuone. Vierashuone on mun mielestä niiiiin kiva lisä, vieraat voi jäädä yöksi jos haluaa. JEE! Tässä ihan muutama kuva meidän kodista, laitan jossain vaiheessa enemmän kuvia kun se on täysin valmis =)

13271782_10207850422291727_2129351617_o.jpg

Välillä näkee niitä fb-päivityksiä joissa lukee 'hope your life is as perfect as it is on facebook'. Mulla on täydellinen elämä. Omasta mielestäni. Olen todella, todella onnellinen. Mulla on ihana mies jonka kanssa on jo vierähtänyt 7kk, söpöin koira ja aivan mahtavat ystävät ja perhe. Tämän lisäksi mulla on työ josta tykkään. Saan itse valita keikkani, en tee mitään sellasia joista tienaan jonku neljä euroa verojen ja muiden jälkeen. Oishan noita töitä vaikka kuinka jos jaksaisi juuri semmosissa juosta. En jaksa. On parempiakin duuneja tarjolla joissa asiallinen palkkio ja jotka on oikeasti mielenkiintoisia ja vie mua johonkin suuntaan. Onneksi niitä on tällä hetkellä paljon. 

Kesän suunnitelmista vähän. Teen duunia Showroomissa normaalisti viikonloppuisin, muutaman viikonlopun olen pois koska olen festareilla vetämässä vippejä. Esim Purp Flash, Queen, RMJ ja Weekendit on mulla ja tottakai teen ne mahtavassa seurassa. En malta odottaa! Kaikkien näiden lisäksi mulla on mun ns 'normi' keikkoja; houstausta jne. Myös Miss Helsinki 2017 casting on jo ensi viikon tiistaina ja myös tänä vuonna olen mukana kiertueella. Myös Diamond Clinic liittyy mun kesän suunnitelmiin aika vahvasti, siitä lisää myöhemmin.. 

KUVA : Heli Roosmäe 

KUVA : Heli Roosmäe 

Haluan viettää aikaa ystävien ja tärkeiden ihmisten kanssa. Esimerkiksi Tofen kanssa picniciä ja muuta pientä juttua. Syksyllä lähdetään pidemmälle reissulle! Kesä duunii ja viikko mun äitillä ja isällä Haaparannassa.

Multa kysytään melkein joka viikonloppu miten jaksan tehdä yöduuneja. Voin kertoa teille. Yötyöt mahdollistaa kaiken muun keikan teon ja ei mitenkään rajoita tekemisiä. En kuitenkaan dokaa, ei kiinnosta seurapiirileikit lainkaan joten viikonloput olen mielelläni töissä. Suurimmaksi osaksi meillä käy ihania asiakkaita joita on aina kiva nähdä. Toki voin sanoa ettei se aina ole ruusilla tanssimista. Kiireen keskellä jotkut hermostuu ja purkaa sen monesti jostain syystä minulle, ehkä sen takia että käyn pöydissä kyselemässä miten menee ja onko kaikki hyvin. Aina on ihmisiä joilla on keskeistä draamaa joiden väliin joudun jos yritän auttaa jompaakumpaa. Nämä asiat toki kuuluu tuohon koko hommaan. Välillä kuitenkin surettaa kuinka ihmiset käyttäytyy miten sattuu humalassa ja ei muista oikeita tapahtumia ja haukkuu aivan vääriä ihmisiä jälkeenpäin. 

 

Rauhaa ja rakkautta:

Rosanna