RK-Promotions

Arctic Challenge ja huikea alekoodi!

rosanna kulju1 Comment

Viime kesänä osallistuttiin Martinan kanssa Arctic Challengeen. Arctic Challenge on siis esterata kipailu jossa painetaan tunturin halki puupölkky sylissä. Se on tiimikilpailu jonka sloganina toimii ’Not me but we’.  Ja todellakin kilpailussa tarvi sitä taisteluparia tsemppaamaan tässä armottoman kovassa 8km reitissä. Lapin kesä ei ole +25 jossa lämpimät tuulet puhaltaa vaan oikeasti aika karu ajoittain. Aurinko ei paistanut, sadetta tihkutti ja tuuli oli todella kylmä. Lisäksi voin kertoa että vesi eturinteen rapakossa oli ihan helkkarin kylmää.. Ja mutaista..

Te jotka olette käyneet Levillä tiedätte eturinteen? Ja maailman cup rinteen? Jep.. Ainakin tässä seikkailussa nämä tuli erittäin tutuksi. Molemmat kokonaan ylös ja metsien ja suon läpi seikkailtiin kohti maalia. Maailman cup rinne tuntui siltä ettei se koskaan lopu, joka kerta kun luulit että olet pian ylhäällä sumusta ilmestyi enemmän rinnettä ja huippu oli vielä kauempana. Huipulla on kivistä, kivet on liukkaita ja siellä me pompittiin menemään. Vaatii muuten aika paljon tasapainoa hölkkää niiden yli liukastumatta. Huipulla kannettiin isoja kiviä, työnnettiin renkaita ja uitiin konteissa. Heti kun olit kuivannut hieman edellisestä rapakosta sut kasteltiin uudestaan :D 

 

Koko matkan kannettiin mukana puupölkkyä, kaikki erikokoisia ja toimi kilpailunumerona. Aika painava pitää mukana voin kertoa. Ylä ja alamäet ja se pirun pölkky jommankumman kainalossa. 

 

Kisan järjestäjä on Levin Wellness Club. Siellä toimii yhtenä PTnä Laura Peippo johon olen itse tutustunut jo talvella 2014. Kovanluokan PT jonka erikoisuus on mielestäni jäätävä tsemppaaminen! Seuratkaa Lauraa igssä nimellä ptpeippo ja blogi : blogbook.fi/fitnessfromthenorth - huikea tyyppi! 

Tässä se kreisi Laura olisi, tota naamaa ei voi vastustaa :D Kokemus itsessään käydä kuuntelemassa kun se huutaa siellä maaliviivalla :D 

Tässä se kreisi Laura olisi, tota naamaa ei voi vastustaa :D Kokemus itsessään käydä kuuntelemassa kun se huutaa siellä maaliviivalla :D 

 

Kaikenkaikkiaan Arctic Challenge oli ikimuistoinen kokemus joka piti sisällään itsensä voittamista ja hyvää seuraa. Haluatko sinä osallistua 23.7 Levillä? Alekoodilla ROSANNA saat -30% osallistumismaksusta, ilmoittautumaan pääset täältä https://ssl.eventilla.com/event/nq07Z

Nähdään Levillä 23.7!

 

<3 R

 

Kuvat: Arctic Film Crew