RK-Promotions

Teksti ilman punaista lankaa

rosanna kulju3 Comments

Rauhalliset aamut. Kahvikuppi ja uutiset tai instafeedi riippuen fiiliksestä. Tänään sataa vettä ja koira tuli just eilen sopivasti hoidosta... :DAina kun Wille on Hempalla hoidossa ja tulee kotiin mietin ekat päivät kuinka söpö se on ja kuinka pehmeä se on. Kyllä tuo haukku on mulle vaan tosi tärkeä. 

2015-12-23 20.39.27.jpg

Eilen oli mun pikkusysterin syndet. Täytti 12! APUA! Ihan järjetöntä. Minun pikkunen on jo niin iso. Onneksi saadaan kohta yhteistä aikaa kun Klarra tulee tänne juhannuksen jälkeen pariksi viikoksi. 

 

Tänään Tofella on jätkien ilta (hehe) ja mä meinasin käydä Bedan kanssa treenailemassa ja laittaa ruokaa täällä meillä! Kämppä alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis, ihan muutama juttu puuttuu ja peilit kiinni seinään. Täällä on niin hyvä feng shui ja semmonen rauhallisuuden tunne. Eipä oo kauaa ku pian alkaa putkiremppa.. haha. 

 

Eilen oli myös Mailiksen syndet Pekan veneellä. Syötiin kakkua ja juotiin lasilliset kuohuvaa. Oli ihanaa! Mailiksesta on kyllä tullut mulle hyvä ystävä, hengataan paljon treenejen ja lenkkejen merkeissä. Mailis on erittäin sympaattinen ja rehellinen ihminen, asioita joita arvostan kaverissa. Ja onhan se kaunis ku mikäkin ja sen lisäksi vielä paras laittamaan ruokaa! AH! 

 

 

Tässä tekstissä ei ole lainkaan punaista nauhaa. :D Taidan lähteä lenkille ja sen jälkeen alkaa kokkailemaan jotain lounasta. Sit pitäis käydä ikeassa nappaan muutama pikkujuttu (taas ikea….:D).