RK-Promotions

Mä sydän syksy

rosanna kulju1 Comment

Syksy on selkeästi täällä. Juon kolmatta kuppia kahvia ja silti tuntuu etten milään herää tähän päivään. Kellokin on jo 15.40 että sillai :D Eilen oli viimeinen Miss Helsinki 2017 karsinta ja ens kuussa onkin jo semifinaali jossa kymmenikkö valitaan. Osana Miss Helsinki organisaatiota olen tietysti mukana myös koko syksyn kiertueella. On tosi hauskaa touhuta tyttöjen kanssa ja mulle tulee niin hyvä mieli kun jollain muulla on hyvä fiilis ja sama homma tietysti kun joku itkee pettymyksestä. Oon tunneihminen ja otan jotenkin niin itseeni jos joku itkee. 

Ulkona sataa vettä ja tänään pitäis vielä töihin mennä, huomenna lähdetään Tofen kanssa mökkireissulle. Tai no. Ajetaan ensin Jyväskylään Tofen enon ja sen vaimon luo jonka jälkeen mä käyn tekemässä vähän töitä Tampereella RAYn kanssa ja sitten vasta ajetaan sinne Karstulaan mökille :D hohho. Siellä otetaan sitten iisiä ja palataan kotiin sopivasti perjantaina ennen viikonlopun töitä. 

Oon nyt monta päivää miettinyt kuinka onnellinen ja onnekas mä olen. Aivan oikeasti. Saan tehdä työtä jota rakastan ja mulla on ympärillä ihania ihmisiä. Mietin joka aamu kuinka onnekas olen että saan herätä Tofen vierestä. Kyllä se on pakko sanoa että oon ihan myyty tohon mieheen. <3

Oon tässä välissä ehtinyt täyttää 25. 25. My god.. Nyt oon siis aikuinen ja saas nähdä millainen 25v kriisi mulle tulee. Jos jollain muulla tulee kriisi ja syksy alkaa tuntumaan niin tervetuloa meille Diamond Clinicille piristykseen! Pienet jutut tekee ihmeitä, esim mesoterapia tai happokuorinta. Mulle koodia jos spessuhinnat kiinnostaa!