RK-Promotions

Pienet vinkit elämäntapamuutokseen!

rosanna kulju1 Comment

Eilen oli ihana päivä. Heräsin aikaisin ja tein töitä koneella jonka jälkeen kävin ihanassa aurinkoisessa kaivarissa lenkillä. Lenkin jälkeen olikin treenejen aika ja huh mitkä treenit Jari veti mulle! Aivan järjettömän kipeet kädet tänään, huoh. Käytiin Shirleyn kanssa Isossa omenassa O’learysin avajaisissa ja ilta menikin sitten Tofen kainalossa. 

 

Ollaan Shirleyn kanssa tunettu jo useampi vuosi ja olin niin onnellinen kun juuri hänestä valittiin Miss Suomi. Siinä on tyttö jolla sydän paikoillaan! Pääsee vielä pitkälle elämässä, sen voin lupaa. 

 

Tänään alkoi meidän misukoiden ensimmäinen bootcamp! Tästä tulee huikea vuosi kilpailun osalta! Mulla on niin mahdottoman hyvä fiilis näistä kymmenestä naisesta. Aamulla pidettiin pieni brief mitä tulla pitää ja kohta jatkuu treenit joissa olen myös mukana. Mulla on muutenkin nyt ihan superkova draivi päästä elämäni kuntoon joten se vaatii jo jonkun verran liikuntaa. Eipä haittaa, rakastan lenkkeillä ja käydä salilla! Tässä muutama vinkki teille jotka teette elämäntapamuutoksen kun syksy tuli; 

- Aseta pieniä tavoitteita itsellesi, pari pientä ja yksi isompi

- Ota yhteyttä ammattilaiseen! PT auttaa ohjelmissa ja myös sen henkisen puolen kanssa, hyvä pt on samalla todella hyvä tsemppari ja motivaattori!

- Silloin kun treeni ei maistu, tee semmosia juttuja joista diggaat; esim kävelyjä, käy uimassa, käy pomppimassa trampoliinipuistossa tms.

- Muista antaa itsellesi välillä armoa mutta pidä kuitenkin kokoajan mielessä se tavoite. 

- Kirjoita treenit kalenteriin. Sillä tavalla alitajuntasi valmistautuu treenaamaan jo päiviä ennen itse treeniä ja se tuntuu helpommalta. 

- Jos teet aamulenkkejä, kirjoita herätyksen nimeksi 'teet tämän itsellesi' 'pystyt siihen' tms. Laita treenivaatteet, kengät jne kaikki valmiiksi sängyn viereen että olisi helppo vaan nousta ja lähteä.

- Treenaa kavereiden kanssa, yhdessä on paljon hauskempaa! 

- Lue kirjoja. Kirjat pitää mielen virkeänä ja antaa aivoille ruokaa ja lepoa. Esimerkiksi 'salaisuus' on yksi parhaista kirjoista elämäntapamuutoksen aikoihin. Positiiviset energiat sisään ja huonot ulos! 

Siinä olisi muutama pikkuvinkki! Silloin kun tuntuu paskalta ja ei yhtään kiinnosta niin hengitä syvään ja kuuntele hyvää musiikkia ja käy vaikka kävelyllä. Kaikki tuntuu sen jälkeen paljon paremmalta. <3 

 

Nämä uudet ihanat housut tulee Bumfit.fi - todella todella mukavat jalassa

Nämä uudet ihanat housut tulee Bumfit.fi - todella todella mukavat jalassa

Ihan koululaisen näköisenä liikenteessä :D Maailman käytännöllisin pussukka tulee Fitnesstukulta!&nbsp;

Ihan koululaisen näköisenä liikenteessä :D Maailman käytännöllisin pussukka tulee Fitnesstukulta! 

Ens viikolla myös mun blogi saa uuden ilmeen kokonaan, so excited! 

 

Ihanaa viikonloppua ihmiset, voikaa hyvin ja urheilkaa! <3 

Jos tarvitset apua ohjelmien kanssa ja maailman parhaan tsempparin ota rohkeasti yhteyttä www.ptjarisorsa.fi <3

Rakkautta,

Rosanna