RK-Promotions

Tammikuu

rosanna kulju1 Comment

Jännittävä kevät edessä. Nyt kun mulla ei ole vloppu töitä Namun ja Showroomin sulkemisen takia voin tehdä kaikkea muuta! 

 

Ensi viikolla käydään Tofen kanssa minilomalla Barcelonassa shoppailemassa ja hengailemassa. Tuo ihminen on mun elämäni tärkein tyyppi <3 Helmikuun alussa hyppään taas koneeseen, kohti pohjoista! Levillä vietän muutaman viikon töiden merkeissä! Oon siitä niin innoissani, olin Levillä 2010-2012 pitkät kaudet ja mulla on edelleen sielä paljon ystäviä ja rakkaita ihmisiä. 

Mun uudet hiukset on tietysi Jesse Rasinmäen käsialaa, kaikki värit ja tuotteet Frameda.fi/ Kevin Murphy/ Living Proof ja pidennykset tulee Rapunzel Of Sweden. Täältä pääset varaamaan ajan Jesselle ---&gt;&nbsp;https://timma.fi/noirconcept JESSE RASINMÄKI &lt;3

Mun uudet hiukset on tietysi Jesse Rasinmäen käsialaa, kaikki värit ja tuotteet Frameda.fi/ Kevin Murphy/ Living Proof ja pidennykset tulee Rapunzel Of Sweden. Täältä pääset varaamaan ajan Jesselle ---> https://timma.fi/noirconcept JESSE RASINMÄKI <3

 

1.3 Kone vie kohti Thaimaata ja Krabia. Viime vuonna samoihin aikoihin olin Tofen kanssa samassa paikassa noin kolme viikkoa, tällä kertaa Tofen töiden takia meen mun perheen ja muutaman sukulaisen kanssa. 

Ulkomailla on parasta vaan hengailla ja mietiskellä elämän menoa, lukea kirjoja ja nauttia lämmöstä ja ympäristöstä. Siellä vietän kaksi viikkoa jonka jälkeen takaisin Helsinkiin ja sitten alkaakin uudet kuviot. 

 

Koska olen työnarkomaani ja on pakko saada tehdä töitä niin olen ottanut tähän väliin vielä muutamia ruokatarjoilukeikkoja ja tietysti omat hostess-hommat jatkuu eri tapahtumien merkeissä. En osaa vaan olla! Osaan levätä kun kroppa sitä vaatii, mutta sellainen yleinen hengailu päivästä toiseen ei sovi mulle ollenkaan. Tuun hulluksi! Joten onneksi oon saanut vuoroja näille vapaille päiville. Jonka lisäksi oon mallina kolmessa eri näytöksessä lähiaikoina :) 

 

2017 tulen jatkamaan konsultaatioiden tekemistä Diamond Clinicillä. Niitä olenkin harjoitellut jo pitkälti yli vuoden. Diamond Clinicin omistaja Mirja on mulle erittäin läheinen ja oon niin kiitollinen, että saan tehdä juuri hänelle töitä! Muutamia muita kivoja juttuja tulossa muillakin osa-alueilla.. Niistä enemmän kun voin niistä jotain kertoa. 

 

Kohta tämä vitsin tammikuu on ohi, onneksi. On ollut kyllä itselläni semmosta muutosten aikaa Namun sulkemisen ja putkiremontin takia. Tällä hetkellä asutaan evakossa Kampissa ja en malta odottaa, että päästään ’omaan’ asuntoon takaisin Ullanlinnaan. Kokoajan on pimeää ja vaikka kuinka yrittää tsemppaa itseään jaksamaan olla positiivinen ja energinen niin onhan se rankkaa. Pimeys on paha. Onneksi asiat näyttää tosi valoisalta ja mulla on paljon kivoja juttuja tulossa. Treenit jatkuu Jarin johdolla ja uudet tavoitteet oon asettanut. Eteenpäin sanoi mummo lumessa. 

 

Rauhaa ja rakkautta kaikille <3