RK-Promotions

rosanna kuljuComment

Oon nyt päättänyt, että joka aamu herään hymy huulilla. En halua aloittaa yhtään päivää pahalla tuulella. Syksy on muutenkin tarpeeksi synkkää aikaa ja pimeys vie itsessään energiaa tosi paljon. Syksyllä on erityisen tärkeää pysyä hyvässä ruokarytmissä ja liikkua tarpeeksi, ainakin itselleni. Jos yhtään jää sokerikoukkuun (missä vähän olenkin tällä hetkellä) on tosi raskasta herätä aamulla ja lähteä koiran kanssa lenkille pimeään sateiseen keliin. 

 

Treeni vedetty ja nyt suihkun kautta vielä kauppaan. Treenejen osalta on nyt sovittu Timpan kanssa, että jatketaan kovaa eteenpäin ja rakennetaan vähän yläkroppaa, spagettikädet saa kyytiä 😀 Hyvä fiilis kaikenkaikkiaan.  

 

Mua harmittaa ihmiset joilla on niin paljon negatiivisuutta niiden elämässä, että on pakko oikein lietsoa muita ja juoruta muiden asioita. Myönnän, että itsekin juoruilen kavereiden kanssa, tosin siitä voi jälkeenpäin tulla paha mieli. Myönnän myös että mulla on todella lyhyt pinna ja räjähdän helposti. Siksi oon päättänyt kasvattaa pinnaa tästä päivästä eteenpäin.  

 

Semmosia mietteitä tänään. <3  

IMG_2950.JPG