RK-Promotions

Lisäravinteet

rosanna kuljuComment

Lisäravinteista saan tosi paljon kysymyksiä. Ajattelin esitellä mun lempparituotteet!  

Tämä laturi on ehkä paras juttu ever! Maistuu ihan samalla ku vadelma ja lakritsiveneet mitä söin pienenä. Tämä on TÖRKEEN hyvän makuinen! Ja vielä kun teet oikein kylmään veteen.  

IMG_2997.JPG

Intrazonea käytän treenin aikana, yleensä juon tuon laturin matkalla treeneihin ja sitten vaan heitän intran samaan shakeriin. Näin ei tarvii kantaa mukana montaa eri shakeria. Pelkkä huuhtelu riittää kyllä. Tästä intrasta mulla on makuna persikka ja se on kyl ihan superfresh treenin aikana.  

IMG_2998.JPG

Palkkarina mulla on tämä suklaan makuinen mnutritionin palkkari. Tykkään juoda palkkarin aika ’paksuna’ niin sekoitan sen aika vähään veteen,  näin sen saa myös heitettyä nopeasti huiviin. 

IMG_2996.JPG

Viimeisenä haluan vielä esitellä Pro-Mealin. Tämä on tuote jota en voi hehkuttaa tarpeeksi. Mulla on aina käsilaukussa yksi annos tätä minicrip-pussissa ja kannan muutenkin melkein aina vesipulloa mukana niin ton voi ottaa oikeastaan milloin vaan. 

Joka perjantai ja lauantai kun oon yön töissä syön viimeisen lämpimän ruoan 21.00 jonka jälkeen otan tuon promealin joskus 01-02 aikoihin. Sillä pärjään sitten aamuun asti. Ihan täydellistä. En koskaan muutenkaan jaksa yöllä töiden jälkeen laittaa mitään ruokaa ja uni ei tuu jos massu kurnii. 

IMG_2995.JPG

 

 

Oon kokeillut monia monia eri lisäravinteita ja nämä on myös ollut semmosia joista en oo saanut näppylöitä (ok mulla ollut nyt roakuuri, tosin se loppui nyt) ja ei mene vatsa sekaisin tms. Suosittelen kyllä lämpimästi. Vitamiinit joita käytän päivittäin on myös täältä samasta verkkokaupasta, mnaturalin puolelta :)  

 


https://www.m-webstore.fi/  saat -10% normaalihintaisista M-NUTRITION tuotteista koodilla ’misshelsinki2018’

 

Mukavia treenihetkiä kaikille <3