RK-Promotions

Valkoiset hampaat taas <3

rosanna kuljuComment

Kävin maanantaina taas pitkästä aikaa hampaiden valkaisussa mun kiltillä hamppilääkärillä Sakari Räsäsellä. Taas jälleen pelkäsin matkalla vastaanotolle. Miksi pitää pelätä joka kerta?! Kun kuitenkaan ei satu eikä sattunut tälläkään kerralla. Tehtiin kolme rundia valkaisua ja tasan yhden kerran vihlasi reippaasti. Meni onneksi nopeasti ohi ja lopputulos oli supervalkoiset hampaat. Oon kyllä niin tyytyväinen! Varattiin samalla seuraava aika jolloin olisi vuorossa viisauden hampaan poisto. Sinne se oli vaan tulla tupsahtanut puolessa vuodessa :D Voitte kuvitella etten ihan hirveän innoissani oo menossa, varasin jo valmiiksi esilääkityksen etten saa sydänkohtausta. Tuonne on onneksi vielä aikaa valmistautua henkisesti. On tärkeää pitää hampaat ja suu hyvässä kunnossa, makso mitä makso. 

IMG_3054.JPG

Jos sä kaipaat hyvää ja kivaa hamppilääkäriä niin suosittelen kyllä Sakaria, mainitsemalla mut saat -10% palveluista. Saken löydät täältä; https://www.oral.fi/Hammaslaakarit/Sakari-Rasanen/

IMG_3057.JPG

<3 Rosanna