RK-Promotions

Perjantai ja jumppaa

rosanna kuljuComment

Istun täällä jumppasalin lattialla seuraamassa meidän missien treenejä. Jari ja Heidi valmentaa tyttöjä alusta loppuun ja auttaa treeneissä ja ruokavalioissa. Iso tuki ja sen voin tietysti allekirjoittaa koska oon itsenin käynyt tämän läpi silloin 2014.

Aamulla hapotettiin Timpan kanssa mun jalat sit sillai, että tietää tehneensä ja tänään illalla aivan varmasti tärisee kun heitän korkkarit niskaan töissä. Taas on perjantai ja viikko mennyt tosi tosi nopeasti. Kävin aamulla ostamassa treenin jälkeen jauhelihaa, koska pakko saada makaroonia ja jauhelihaa dinneriksi :D ostin myös mun lempparipuuroa joka on Myllärin luomu, gluteenittomar kaurahiutaleet, niiiin hyvää. Sekaan laitan Barebellsin creamy vanilla puddingia pari lusikallista. Odotan joka ilta ennen unille menoa jo valmiiksi aamupalaa. :D siitä tietää että on hyvää.

Minkälaisia postauksia haluaisitte multa? Nyt kun olen joka päivä tänne päivitellyt ja lopettanut stressaamisen kirjoitusvirheistä jne. Kertokaa nii voin kirjoittaa just niistä asioista <3

IMG_3105.JPG

 

Kuvan vaatteet NA-KD.com

 

Toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua! 

 

<3 R