RK-Promotions

Matkoja ja äänikirjoja

rosanna kuljuComment
IMG_3297.PNG

Tänään oon heti aamusta rakentanut yhtä nettisivua ja ihmetellyt taivaalla olevaa punaista aurinkoa. Kävin tänään Bristolissa tekemässä treenin ja oli ihan ok treeni vaikka en olekaan liekeissä yläkropan treeneissä, varsinkaan kun teen ne itse. Tosin nyt on kova halu rakentaa spagettikäsiin lihaa joten on pakko vaan takoa.  

 

Treenin jälkeen kävin ensimmäistä kertaa Emilialla lymfakoneessa ja ihanassa kasvohoidossa. Oli niin rentouttavaa, palauttavaa ja oli ihan uudesti syntynyt olo. Näistä kerron marraskuussa perusteellisesti. Täältä pääsee nyt kuitenkin kurkkaamaan palveluita heti jos haluaa; http://www.disarcenter.fi/ ja Emilia :) 

 

Tänään illalla striimaan taas twitchiin ja kandee tulla mestoille jutteleen mun kaa! Rekisteröinti on kaikki mitä se vaatii! Sinne siis klo 20! 

Huomenna alkaakin Horse Show jossa oon edustamassa Land Roverin kanssa kaikki 5 päivää. Tuohon päälle ku painelen yöt skohanissa ja teen kaikki muutkin työt nii alkaa vuorokauden tunnit loppumaan kesken. Onneksi Tofe varasi meille 3 viikon loman Filippiineille eilen, lähdetään tammikuussa. Niin ihanaa en malta odottaa. Joulukuussa päästään onneksi yhteiselle get awaylle Tofen synttäreiden kunniaksi Pariisiin. Ostin lennot yllärinä ja oli tarkoitus pitää tämä matka salassa mut en mä osaa :D 

 

Oon taas tässä lenkillä ja kuuntelen Rhonda Byrnesin Hero kirjaa. Tää äänikirja on kyllä huippu juttu! 

 

Tällä koodilla pääset kuuntelemaan storytelin äänikirjoja ilmaiseksi kuukaudeksi; storytel.fi/rosannakulju

IMG_3173.JPG

Kuva Juho Tirkkonen & vaatteet Röhnisch