RK-Promotions

Verohelvetti ja autokeikkaa

rosanna kuljuComment

töitä töitä töitä. Kyllä sitä saa taas painaa eteenpäin.  Keskiviikkona alkoi horse show ja se loppuu vasta sunnuntaina. Torstaina olin aikaisesta aamusta kolmeen saakka edustamassa ja promoamaasa Land Roveria jonka jälkeen Skohanissa oli asiakastilaisuus jonka jälkeen heitin vielä yhden konsultaation Diamondilla. 

Nyt oon matkalla taas Horse Showhun Skohanin yövuoron jälkeen. Unta tuli viime ’yönä’ rapeat kaksi tuntia, mutta onneksi ehdin nukkua ennen yövuoroa.  

Eilen mietin just miten kivoja nämä autoduunit on, aina yhtä mielenkiintoista koska ne on kokonaan oman mukavuusalueen ulkopuolella. Joka päivä oppii jotain uutta ja aina on huiput työkaverit. Minnan kanssa on aina yhtä hauskaa tehdä keikkaa ja Minna onkin tällä hetkellä yksi ainoista kenelle teen ns keikkaa.

Sports Car Center Airportin kundit Nikke ja Miikka on kyllä jäbät oikeassa työssä ja ottaa uskomattoman hyvin kaikki vastaan, ovat valmiita jakamaan tietoa ja ennen kaikkea heidän kanssaan on aina superkivaa. Kesällä Jaguarcupissa oltiin tämmösissä tunnelmissa Lotan kanssa keikan jälkeen. 

 

IMG_9284.JPG
IMG_9162.JPG

Suomi on kyllä erittäin haastava maa olla yrittäjä. Juuri eilen keskusteltiin työkaverin kanssa siitä miten tmi-yrittäjän pitäisi alkuvuodesta jo tietää tulorajansa tulevalle vuodelle joka määrittelee esimerkiksi ennakkoverot. Miten voit silloin tammikuussa jo tietää miltä kesä ja syksy näyttää töiden kannalta? No et mitenkään, varsinkaan tällä alalla. Uusia kampanjoita ja projekteja tulee viikottain. Tajusin itse elokuussa, että tuloraja ylittyy kovaa vauhtia ja siinä ei auta muu ku nostaa sitä. Ei siinä mitään, mutta toista tonnia pelkkiä veroja kuukaudessa on tosi paljon ja periaatteessa mun olisi ollut järkevämpää olla koko loppu vuosi tekemättä töitä sen sijaan että tienaan. Tämä on mun mielestä aika pelottava ajatus. Nyt teen hitosti duunia ottaakseen kiinni loppuvuoden ennakot ja samalla tuloraja paukkuu uudelleen. 

No, semmosta se on ja eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Saan olla kiitollinen siitä, että saan tehdä just niitä hommia mitä haluan ja kiitollinen siitä että olen oman elämäni pomo. Skohanissa mun esimies on Katja, joka on paras esimies mitä mulla on koskaan ollut. Katja on kannustava, luotettava ja hauska, hänestä voisi jokainen esimiesasemassa ottaa mallia.

Toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua, nauttikaa alkavasta syksystä <3

IMG_9140.JPG