RK-Promotions

Santa baby

rosanna kulju1 Comment

Ensilumi sai mut hymyilemään. Eilen oli ihan hirveä myrsky; tuuli ja satoi samaan aikaan. Tänään aamulla varauduin kaikilla mahdollisilla sadevaatteilla ja kumppareilla ja sit kun tulin ulos huomasin miten IHANA sää on. Maa oli täysin valkoinen ja mitään räntää ei satanut enkä meinannut lähteä lentoon. Aivan täydellinen keli. Heti katsoin löytyykö Spotifysta joku joulu playlist ja tietysti löytyy. Kaivoin myös omani viime vuodelta kuunteluun ja tässä nyt istun bussissa matkalla treeneihin joulumusat korvissa :D 

Joulu on ihan mun lemppari, silloin aina keräännytään kotiin ja kaikki syö hyvin ja vaan nauttii siitä olemisesta.

En malta odottaa, että saan avata joulukalenterin ensimmäisen luukun!!

IMG_3393.JPG

Ikävä näitä tyyppejä! 

Kivaa viikonloppua kaikille <3