RK-Promotions

Busy as a bee

rosanna kuljuComment

Nyt on taas ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 

Olen siksi myöskin päätynyt siihen etten kirjoittele tänne mitään pitkiä ja suunniteltuja postauksia enään, vaan yritän päivitellä puhelimella tänne päivittäin jotain. 

 

Mun arkeen kuuluu tällä hetkellä taas kaikenmoista. Missien kanssa on kiertue kovasti käynnissä joka vie todella paljon aikaa ja hyvä niin! Viikonloppuna onkin NFE messut lahdessa ja siellä oon itse mallina muotinäytöksessä jonka lisäksi missit edustaa messuilla ja pyörin heidän kanssaan. 

 

IMG_1755.jpg
Kuva Jami Ivanoff 

Kuva Jami Ivanoff 

Maanantaina alan tekemään twitchiä! JÄNSKÄÄ ihan hulluna, koska se on kuitenkin taas ihan oma maailmansa. Mut mikäs siinä, kivaa kun tapahtuu kaikkea uutta kokoajan. 

 

Finaali lähestyy jotenkin liiankin kovaa vauhtia, en itse jotenkin oo vieläkään tajunnut että vain yksi noista upeista naisista voi voittaa. Niin tasainen ryhmä joilla mieletön ryhmähenki ja jotenkin oon rakastunut ihan jokaiseen. Tänä vuonna tuomaristossa istuu ainoastaan oma tiimi, eli siellä on valmentajat Jari ja Heidi Sorsa, Mirja Diamond Cliniciltä, Marjo Changelta jne. Näiden lisäksi tietysti hallitseva Sephora Lindsay ja itseasiassa myös Mailis Penttilä on yksi tuomareista. Onnekseni mun ei tarvi tehdä minkäänlaista päätöstä finaalissa. 

 

Jännittäviä aikoja siis eletään ja vaikka oonkin ollut hieman flunssainen tässä pari päivää oon jotenkin ihan todella motivoitunut. Oon kuunnellut pari erittäin motivoivaa life coaching kirjaa ja pakko sanoa, että kaikki mikä liittyy henkiseen maailmaan ja ihmisen henkiseen hyvinvointiin kiinnostaa mua todella paljon. Tommosista kirjoista tulee niin hyvä olo jotenkin. 

 

You are in charge of your life. 

 

Kuva Nikita Tikka, alusvaatteet Funky Lady, meikki Kria Janhonen 

Kuva Nikita Tikka, alusvaatteet Funky Lady, meikki Kria Janhonen 

 

IHANAA viikonloppua kaikille <3