RK-Promotions

Mornings like this

rosanna kulju2 Comments

Viime viikolla kuuntelin The Secret äänikirjan, oon sen lukenut kyllä, mutta tämä äänikirja oli jotenkin vielä parempi. Musta tuntuu, että joka kerta kun sen lukee niin sen ymmärtää eri tavalla ja hiffaa uusia asioita. Tällä kertaa jäi tosi isosti mieleen tuo kuuluisa kiitollisuus ja omien ajatusten voima. Uskon, että se on juuri nimenomaan niin, että sun ajatukset on sun elämä ja tulevaisuus. Jos ajattelet, ettet pysty johonkin niin et varmana pysty. 

 

Ja toisinpäin.  

 

IMG_2889.JPG
IMG_2891.JPG

Oon tehnyt itselleni lupauksen kiittää asioista mun elämässä joka aamu kun herään. Kiitän mun perheestä, kodista, terveydestä jne. Silloin herään hymy huulilla ja jotenkin tosi onnellisena. Siitä on helppo aloittaa päivä.

Ihanaa päivää kaikille, mä meen keikalle koko päiväksi. <3 

IMG_2888.JPG

/ Rosanna