RK-Promotions

NFE DAY 2

rosanna kuljuComment
IMG_2927.JPG

Täällä on tohinat kovassa käynnissä, eilen vedettiin kolme huikeaa sporttishowta Expo- lavalla ja tänään uudestaan. Mun päivää voi seuraa tietty mun instasta ja snäpistä rosannakulju, päivittelen sinne kaikkea mahdollista päivän kulusta. 

Viime yönä ehdin nukkua 5h joten on yllättävän ok olo, luulin että oiain ihan bussin alle jäänyt. :D Tänään klo 15 meen katsomaan Bikinisarjan, oon tosi innoissani! En oo koskaan seurannut sillai kunnolla ajan kanssa ja nyt pääsee. Ehkä tuo laji kiinnostaa enemmän ja enemmän kokoajan.. ;)

IMG_2929.JPG

 

Pian oon saanut taas upeat hiukset ja meikit valmiiksi ja lähden hakemaan kahvia ennen ensimmäistä showta. Vaikka onkin suhteellisen pirteä olo niin kyllä se kahvi on ihan tervetullutta. Eilen koomailtiin ihan huolella ennen showta, tofe jopa nukkui lattialla yli tunnin.

IMG_2926.JPG

Jos olet Lahdessa messuilla niin tuu tsekkaan meidän show 12.00 14.00 ja 16.00 <3

IMG_2925.JPG

Illalla Winston tulee kotiin ja myös Hemppa tulee meille yöksi. Uskon, että elokuvailta kyseessä! Ihanaa.  

 

<3 Rosanna