RK-Promotions

Finaali lähestyy

rosanna kuljuComment

Menossa kotiin Esport Bristolista, oli niin energinen porukka Piia Pajusen aamutreeneissä, että oksat pois. Jäi niin hyvä mieli ja tästä onkin tosi hyvä jatkaa päivää. Tänään on ensin kynsihuolto ja sitten illalla meillä on Miss Helsingin tuomaristodinner. Lauantaina kruunataan taas uusi Miss Helsinki Sephoran seuraajaksi. Kyllä voin sanoa, että oon jotenkin kauhuissani ja samalla innoissani tulevasta illasta. En ole itse tuomaristossa, vaan siellä on esimerkiksi Sephora, Jessica, meidän valmentajat, kuvaajat jne. Uskon, että vaikka valinta tulee olemaan vaikea niin ne osaa tehdä sen oikean päätöksen. 

 

Martina ja Sephora kruunaa voittajan ja mä odotan takahuoneessa osaa onnittelen ja osaa lohduttelen. Vain yksi voi voittaa ja vaikka kaikki sen tietää niin se on silti yhtä rankkaa, koska kaikki on antanut kaikkensa ja panostanut todella paljon. 

 

Miss Helsinki 2018 kruunataan Kaivohuoneella 18.11. Ovet auki 20 ja showtime 22. <3 Nähdään siellä.  

 

 

IMG_3886.JPG

Kuvan on ottanut ihana Juuli Rönkä