RK-Promotions

Sokerihiiri

rosanna kuljuComment

Te jotka olette mua jo hetken seurannut tiedätte miten paljon mä rakastan irtokarkkeja ja olen sanonut kuinka mun pitää saada niitä kerran viikossa.

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että oon herkutellut irtokarkeilla viimeksi 8.10 sunnuntaina.

 

 

Aloin miettimään. Yleensä sen mun sokerisunnuntain jälkeen olin maanantaisin kuolemanväsynyt ja kiukkuinen, en ois jaksanut millään nousta sängystä ja ruoka ei oikein maistunut.

Kerroin mun instassa Horse show viikonloppuna, että oon haastanut itseni olemaan ilman herkkuja koko viikonlopun. Ja minähän olin kun olin niin päättänyt.

 

Seuraavakin viikko vierähti ilman sokeria ja ei tuntunut oikein miltään. En enään jankannut itselleni joka päivä ’sunnuntaina syön ihan mitä lystää ja syön kilon irtokarkkeja’. Mulla ei ollut sitä tietynlaista pakkomieltä siihen sunnuntaiherkutteluun, vaan päätettiin yhdessä mun valmentajan Timon kanssa, että herkuttelen jos siltä tuntuu. Oon nyt yli kolme viikkoa mennyt ilman irtokarkkeja, oon kyllä syönyt hyvää ruokaa (puhdasta sellaista) ja juonut lasillisen viiniä tai toisenkin tässä kun on kaikenmoisia tilaisuuksia ollut.

 

Huomasin eilen Polhemin juhlissa, että näytöksen jälkeen otin cocktailpalan. Se ei todellakaan maistunut hyvälle vaan heitin sen roskiin. Kuivaa valkoista leipää ja jotain kinkkua se oli. Huomasin miten se oli vaan tapa ottaa se cocktailpala, mulla ei tehnyt sitä lainkaan mieli.

 

Nämä on niitä asioita joita oivallan joka päivä enemmän. Nämä on niitä avaimia terveelliseen elämään.

 

Tänään lähdetään missejen kanssa rundille Tampereelle, Ouluun ja Leville jonka jälkeen pääsen kotiin äidin luokse muutamaksi päiväksi. Jos sunnuntaina tuntuu siltä että haluan syödä herkkuja kun makoilen sisko kainalossa sohvalla niin silloin syön niitä herkkuja. En kuitenkaan suunnittele asiaa vaan meen fiiliksen mukaan.

 

Tälle viikolle tehnyt kolme kovaa treeniä ja tänään hieman kevyemmän koska iltapäivälläkin olisi vielä treenit Tampereella. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille <3

IMG_3832.JPG