RK-Promotions

Mitä on lymfahoito?

rosanna kuljuComment
DSC01163.jpg

Kasvohoito & koneellinen lymfa vartalolle

 

by Emilia Matilainen

 

Mikä on koneellinen lymfa vartalolle ja miksi sitä tulisi käyttää? 

 

Lymfaterapia vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään. Se vilkastuttaa verenkiertoa, lihaksistoa ja kudoksia niin, että ylimääräinen neste ja kuona-aineet poistuu sidekudoksista imunestekiertoon. Emilialla on Linfo Energy- lymfahieronta kone käytössä ja sen sanotaan ehkäisevän selluliitin muodostumista, suonikohjujen syntyä ja neste-ja kuona-aineiden kertymistä. Hoidon pitäisi myös poistaa turvotusta, tukkoisuutta ja väsymystä. Hoidon sanotaan myös muotoilevan esim jalkoja ja uudistavan ihon toimintoja. 

Voin vain puhua oman kokemukseni kautta. Molemmilla kerroilla, kun oon mennyt Emilialle tähän lymahoitoon oon joko samana tai edellispäivänä tehnyt kovan jalkatreenin valmentajan kanssa ja on ihan selkeä ero ollut palautumisessa lymfahoidon jälkeen versus semmosta kertaa kun olen 'vain' kotona venytellyt. Olo on molemmilla kerroilla hoidon jälkeen ollut todella kevyt ja selkeästi nesteet lähtenyt liikkeelle, kun koko päivän on ollut jano ja samalla myös vessahätä. 

Tähän lymfa- laitteeseen kosmetologi käärii ja siellä sitten ollaan se koko tunti paketissa. Samaan aikaan oon molemmilla kerroilla ottanut myös kasvohoidon ja on kyllä ollut erittäin fresh olo, kun oon lähtenyt kotiin Disar Centeristä. Varsinkin, kun oon just lopettanut sen mun Roaccutan kuurin niin kosteuttavat kasvohoidot on tehnyt todella hyvää mun iholle. Kokeiltiin myös toisella kerralla radiotaajuutta iholle joka lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, madaltaa juonteita sekä kiinteyttää kasvojen ihoa. Tämän jälkeen huomasi kyllä todella suuren eron, yllätyin itsekin tuloksesta. Oon kuitenkin kokeillut kaikenlaisia hoitoja iholle viimeisen 5 vuoden aikana. 

Emilia kosmetologina tuoksuu hyvälle ja on erittäin huoliteltu. Nämä on oikeasti tärkeitä asioita, varsinkin kun se ihminen on niin lähellä kasvoja koko hoidon ajan. Disar Center on noin yleisesti erittäin siisti ja moderni ja on myös erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella, spora tulee suoraan oven eteen steissiltä muutamissa minuuteissa. 

Mainitsemalla mun nimen saat -25% kasvohoidoista ja -20% jalkahoidoista jonka lisäksi on tarjous myös lymfahoitoihin;

1 kerta = 45€ (norm 59€)

4 kertaa = 150€ 

DSC01232.jpg

                              

Ajan pääset varaamaan TÄÄLTÄ ja tosiaan alennukset käy Emilia Matilaiselle. Tässä erinomainen joululahja itsellesi tai läheiselle! Tarjoukset voimassa 30.4.2018 saakka ja tarjoukset eivät toimi päällekkäin. 

Kiitokset kuvista kuuluu Ossi Pietiläiselle