RK-Promotions

Joulufiiliksiä

rosanna kulju2 Comments

 

Joulu on mulle erittäin rakasta aikaa ja oon jouluna aina kotona äidillä ja isällä. Mulle se on perinne ja haluan aina viettää joulun kotona vaikka olenkin asunut yksin jo yli kymmenen vuotta. Jumalauta aika menee nopeasti. Jouluaattona heräillään, käytetään koirat lenkillä jonka jälkeen on glögin ja joulusaunan aika. Sen jälkeen valmistellaan jouluruokia ja kiharretaan hiuksia kunnes syöminen saa alkaa. Kolmelta katsotaan aina Aku Ankka ja sen jälkeen onkin joulupukin vuoro, tämä on tärkeä hetki vaikka mun perheessä kaikki lapset on jo isoja eikä ollenkaan usko joulupukkiin enään. Silti joulupukissa ja joulussa on jotenkin taikaa. Rakastan kaikkia joulukoristeita, joulukuusta ja lahjoja. Lahjojen ei tarvitse olla isoja ja pieniäkin lahjoja on kiva availla. Siinä on tunnelmaa ihan omalla tavalla. 

Odottelen todella joulua ja hymyilyttää kun kaupungillakin alkaa olemaan paljon koristeita joka paikassa. Joululauluja oon kuunnellut jo siitä saakka kun tuli ensilumi. 

IMG_1351.JPG
IMG_5819.JPG

Toivotan kaikille ihanaa joulun odotusta ja haastan teistä jokaisen lukijan tekemään hyvää tänä jouluna. Esimerkiksi täältä voit osallistua tekemään jonkun joulusta paremman <3 Helppoa ja tulee niin hyvä mieli. 

https://jouluapua.fi/haluan-auttaa/