RK-Promotions

Miten minä treenaan?

rosanna kuljuComment

 

Sitä on kuluneen puolen vuoden aikana kysytty todella paljon ja täältä tulee pieni pintaraapaisu. 

 

Tällä hetkellä haluan kiinteyttää itseäni ennen tammikuun Filippiinejen reissua ja siksi ruoka on tiukempaa, kuin aiemmin ja aerobisia lisätty ohjelmaan.  

Tällä hetkellä teen ensimmäistä viikkoa tätä uutta ohjelmaa; 5 salia ja 4 erillistä aerobista.  

Koska oon viikonloppuisin töissä ja silloin on todella hankalaa saada itsestäni jotain irti niin yritän keskittää treenit viikolle viikonlopun sijaan. Lauantaina voin aerobisen käydä tekemässä, mutta en muuta. Ei paukut riitä yövuorojen jälkeen. 

Timon kanssa treenataan kolme kertaa viikossa yhdessä ja on varmaan sanomattakin selvää, että ne treenit on ne viikon kovimmat treenit ja vedetään mut ihan loppuun. Oon kyllä opetellut tässä sitä ajatusmaailma jolla saan omistakin treeneistä semmoiset joissa on kova tekeminen ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. 

 

Tällä hetkellä yritän opetella syömistä periaatteessa mittojen mukaan. Eli paljon onkaan vaikka 1dl riisiä hiilarina ruokavaliossa ja voin kertoa miten hankalaa se on laskea :D mulla on superdorka olo välillä kun yritän saada selkoa eri tuotteiden arvoista, onneksi on appeja joista voi saada apua, helpottaa tosi paljon.

 

Mun on tällä nykyisellä ruokavaliolla tarkoitus kokeilla millaiseen kuntoon pääsen ja haastaa itseäni. Olen edelleen sitä mieltä, että pitäisi syödä tarpeeksi terveellistä ruokaa ja että kukaam tässä maailmassa ei mistään mandariinin syömisestä liho. Tärkeintä on se miltä susta tuntuu olla omassa nahassa ja mitä onnellisempi ja tyytyväisempi olet, sitä enemmän se näkyy myös ulospäin katsomatta painoa tai kokoa ollenkaan.

 

Mulla on nyt henkilökohtaisesti semmonen niin kova draivi päällä nostaa enemmän rautaa, olla nopeampi ja vahvempi. Omat enkat paukkuu viikko viikolta ja kroppa osittain janoaa ja osittain tottuu siihen oikeasti kovasti treenaamiseen. Lempparipäiviä on ehdottomasti päivät kun en tiedä onko se mitä mun naamassa valuu kyyneliä, hikeä vai räkää :D SO GLAM! 

 

IMAGE.JPG

 

Tammikuussa julkaistaan ihan superduperkiva juttu treenaamisen tiimoilta, sitten  pääsee oikeasti tutustumaan mun treenaamiseen. :D <3 

 

IMAGE.JPG