RK-Promotions

Komorebi serum

rosanna kuljuComment

Kolme vuotta pidin ripsienpidennyksiä ja sitten päädyin pitämään tauon joka onkin jatkunut tähän päivään saakka. Musta on ihanaa olla kokonaan ilman meikkiä ja hieroa silmiä ja myös treeneissä helpottaa kun hiki ei valu liimaan ja rupea kirvelemään. 

Monella on kurja ja alaston olo, kun ottaa ripset pois pitkän ajan käytön jälkeen. Mulla ei kyllä ollut, Lotta joka oli mun ripsiä tehnyt koko sen kolme vuotta on niin taitava ja tarkka, ettei multa puuttunut ripsiä ollenkaan ja ei ollut koloja tms. 

 

Aika nopeasti menin Natalle Milagroon tekemään Lashliftin joka nosti ripsiä, ne oli niin ’väsyneet’ ku ollut tekoripsien alla niin kauan. Tämä lashlift teki ihan hurjan eron ja seuraavaksi aloinkin käyttämään ripsiseerumia. Mulla tämä ainakin toimii ja saan paljon kehuja mun luonnollisista ripsistä <3 

FullSizeRender.jpg

 

seerumin voit ostaa huippuhintaan tästä linkistä; 

https://my.nelly.com/link/click/34567

 

<3 Rosanna