RK-Promotions

Hope <3

rosanna kuljuComment

Eilen oltiin missien kanssa Hope Ryn pisteellä Itiksessä ❤️ Kyseessä on joululahjakeräys, jokaisessa kortissa lukee jonkun vähävaraisen perheen lapsen joululahjatoive. Sieltä voit napata sinulle sopivan lahjan, toiveita on laidasta laitaan. Käyt ostamassa lahjan ja tuot sen kortin kera pisteelle ja näin lahjat lähtee sitten kyseiselle lapselle.

 

Kiitos kaikille jotka kävivät lahjoittamassa lahjoja. Erityisesti nostan hattua kolmelle nuorelle sisarrukselle jotka poimi 8 lahjatoivetta ja toteutti ne. Olivat päättäneet ettei osta toisilleen mitään vaan tämä lahjoittaminen on heidän joululahja toisilleen. Erittäin hienoa ja liikutuin tästä päivästä jotenkin niin syvästi.

Kaikki lapset ansaitsee joulun. Rauhallisen joulun perheen kanssa.  

Jokainen voi pienellä eleellä auttaa muita ja saada siitä hyvän mielen. Jos joululahjat perheelle on hankkimatta ja et keksi sopivaa lahjaa (tai sun perheellä on jo kaikkea) niin käy nappaamassa lahjatoive ja ota siitä valmiista lahjasta ja toivekortista kuva. Siinä on täydellinen lahja.

 

HOPE Ryn piste joka päivä kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti 17.12 saakka. Rakkautta.

 

 

IMG_5221.JPG