RK-Promotions

Aurinkoa, mojitoja ja kirjoja

rosanna kuljuComment

Aurinko paistaa ja oon palanut arkeen. Eilen olin treenaamassa Timon kanssa ensimmäistä kertaa ja pakko sanoa, että aamulla lenkille lähteminen oli aika hankalaa, puhumattakaan sukkien pukemisesta. Tästä asiasta lisää myöhemmässä vaiheessa. Ensi viikolla alkaa taas säännölliset viikonloppu-työt joista oon todella innoissani. Keväällä työkuviot koostuu monesta eri paikasta ja projektista. Diamond Clinicillä teen konsultaatioita, messuilla edustan eri brändejä jonka lisäksi tulossa pari isoa yhteistyötä. Tietysti olen siellä mun omassa duunissa ja pian aletaan taas puuhailemaan Miss Helsinki 2018 kiertuetta Martinan kanssa. Ensi viikolla paljastuu jymyuutinen liittyen Miss Helsinkiin! 

 

Loma oli mahtava. Todella, todella mahtava. Luin kirjoja, join niin paljon mojitoja kun jaksoin, pötköttelin rannalla ja ihmettelin maailman menoa. Söin aivan liikaa herkkuja ja otin hierontoja aina, kun oli mahdollisuus. Matkalla olin mun äitin, isäpuolen ja siskon kanssa jonka lisäksi mukana oli sukulaisia. Mun rakkaan pikkusiskon kanssa sain vihdoin hengailla ja halailla, minun pieni maailman paras sisko. Ei nähdä todellakaan niin usein kun haluaisin, koska mun perhe asuu pohjoisessa. 

 

Yksi asia kruunasi koko loman. Tofe tuli yllättämään mut Thaimaahan asti. En tiennyt asiasta mitään, kaikki muut tiesi, että se on tulossa sinne yllättämään mut. En oo koskaan edes osannut unelmoida, että joku mies tekisi mulle noin hienon ja romanttisen teon. Siellä makoilin hiekassa ja luin kirjaa, kun se kaatoi mun selkään jääkylmää vettä. Oli ihan mieletön fiilis. Joku rakastaa mua oikeasti niin paljon. Mä en usko, että koskaan voi sanoa tarpeeksi kuinka paljon rakastaa toista. Täällä eletään vain yksi kerta ja mä haluan ainakin elää täysillä. Tofe, oot maailman paras. 

Foto 10-03-2017 07 18 39.jpg
Foto 11-03-2017 10 46 25.jpg

 

Loma kuitenkin loppui tosi tyhmästi sen takia ettei päästy lentämään, mutta sekin järjestyi lopuksi. Nyt sain Winstonin takaisin Helsinkiin ja sen kanssa touhuilen nyt sen mitä kerkeen. Reilun kuukauden päästä päästään muuttamaan omaan kotiin! Vihdoin! Oon niin kyllästynyt tähän laatikkoon jossa asutaan tällä hetkellä. 

Foto 10-03-2017 11 00 52.jpg

Nyt mun täytyykin heittää vaatteet niskaan ja lähteä lounaalle ystävän kanssa. 

 

Ihanaa perjantaita kaikille!