RK-Promotions

Mietteitä elämästä

rosanna kuljuComment

Eilen puhuttiin kaverin kanssa lenkillä elämästä ja onnesta. Hän on lähdössä ulkomaille töihin täysin uuteen kaupunkiin, uuteen työhön ja paikkaan jossa ei tunne ketään. Mun mielestä se on maailman siisteintä, että uskaltaa lähteä sieltä omalta mukavuusalueelta ja kokeilla jotain uutta. 

 

'When God wants you to grow, he makes you uncomfortable' 

 

Ois tosi mageeta tehdä jotain noin hullua ja vaan lähteä. Mun mielestä ei pitäisi pelätä lähtemistä työpaikalta/ muuttamista uuteen kaupunkiin, koska tiedättekö mitä. AINA pääsee takaisin. Jos et viihdy ulkomailla, voit aina tulla kotiin.

Mun mielestä omien projektien ja juttujen jotka edistää SINUA henkilönä tai brändinä pitäisi tulla ensin. En tarkoita ettet voisi olla sitoutunut työhön työpaikallasi sen takia että sulla on omia juttuja. Koska voit kyllä! Voit tehdä molempia! Se on vaan raskaampaa ja vaikeampaa. Mutta sen arvoista. 

Vähän sama homma, kun ihmiset sanoo ettei pysty tekemään uraa ja olla äiti samaan aikaan. Kylläpäs voi, se on vaan raskaampaa ja vaikeampaa. Mä en ole koskaan ajatellut, että lapsi olisi jollain tapaa este tai hidaste. Mä uskon, että lapsi on motivaattori ja asia joka antaa kaikelle merkityksen. Kaikelle vaikealle ja raskaalle. Uskon myös ettei mun elämä tule saamaan oikeaa merkitystä ennen kun saan lapsen. 

On varmaan turha sanoa tähän väliin, että on järkyttävä vauvakuume. En kuitenkaan halua suunnitella semmosia asioita, koska uskon että kaikki tapahtuu kun on tarkoitus. Uskon myös että kaikella tapahtuvalla on tarkoitus. Asiat menee just niin miten on tarkoitus. 

Jokainen on vastuussa omasta onnestaan. 

Toivotan kaikille ihanaa ja energistä maanantaita!