RK-Promotions

Innostus & onnellisuus

rosanna kuljuComment

Mitkä ovat asioita sinun elämässä jotka saa sinut innostumaan? Multa kysyttiin tämä kysymys ja jotenkin oli tosi vaikea vastata. Tiedän mitkä asiat saa mut onnelliseksi ja mitkä asiat on sellaisia mitä ilman en voi elää. Sitten kun vielä mietin asiaa pidemmälle tajusin kuinka nämä tunteet; onnellisuus ja innostus liittyy toisiinsa. Ainakin minun kohdalla.

Kaikilla pitää olla joku oma juttu joka saa yrittämään ja jaksamaan, joku porkkana. Mun porkkana ja intohimo on ehdottomasti asiat joissa tunnen olevani elossa. Esimerkiksi treeni on semmonen asia jossa tunnen olevani elossa, vaikka kuinka sattuu ja on raskasta. Innostun ja inspiroidun myös ihan kävelylenkillä auringossa koiran kanssa. Voin vaan hengittää sisään ja ulos ja oikein tuntea miten mahtavaa elämä on. Okei, tää kuulostaa kaikki aika hölönpölöltä, mutta näin mulla käy useasti. Pienet asiat elämässä on mulle ne kaikista tärkeimmät.

Jotku ihimiset hyppää bungy hyppyjä, kiipeilee vuorilla, ajaa tuhatta ja sataa moottoripyörällä ja saa näistä asioista kikkoja. Mun kikat tulee näistä arjen asioista, tavallisista asioista. Esiintyminen on myös sellainen asia josta saan ihon kananlihalle, se on tosi jännittävä ja nautinnollista samaan aikaan. Mä en kylläkään koskaan uskaltaisi tehdä noita ensin mainittuja juttuja, en oo koskaan innostunut tuomosista asioista enkä ollut se ketä voi yllyttää tekemään tyhmyyksiä.

 

MIKÄ on sellainen asia joka saa sut innostumaan ja ihon kananlihalle? Jos tarviit inspiraatiota, voit hakea sitä täältä www.seekthethrill.com. Sieltä esimerkiksi löytyy video miehestä joka on niin hullu että kiipeää hämähäkkimiehenä talojen seiniä :D Ja muuta hassunhauskaa materiaalia. ENJOY!