RK-Promotions

Tukkajumala

rosanna kulju2 Comments

Näin kampaajan tyttönä osaan arvostaa hyvää kampaajaa. Osaan samasta syystä olla myös hyvin kriittinen. Jesse on ollu mun kampaaja viimeiset 1,5vuotta ja ollaankin käyty melkoinen matka yhdessä, monta eri tyyliä ollaan tehty. Luotan Jesseen ammattilaisena ja ystävänä ja sen todistaa mm se, että oon antanut Jessen leikata mulle polkan ja värjätä mulle pinkit hiukset. 

Tänään tehtiin kuitenkin taas remonttia. Thaimaan reissun jälkeen hiukset on ollut huonossa kunnossa auringosta ja merivedestä, vaikka kuinka niitä yritin hoitaa ja jopa pesin pullovedellä. 

Tämä ensimmäinen kuva on kuva ennen koko käsittelyä ilman pidennyksiä, toinen kuva on myös ilman pidennyksiä, mutta värjättynä. Viimeisessä kuvassa on valmis kokonaisuus. 

Väreinä on käytetty Kevin Murphyn värejä. Tyveen hyvin luonnollinen neutraali/ viileän vaaleanruskea väri ja helmiäisen vaalea latvaan. Käytettiin nyt toista kertaa Rapunzelin teippi-pidennyksiä, tällä kertaa pituus on 50cm ja paketteja on 6. Viime kerralla oli 40 cm ja 8 pakettia, mutta koin että ponnari oli niin paksu ettei saanut kunnolla kiinni esimerkiksi treeneihin.. :D Tuotteina mulla on käytössä Kevin Murphy ja Livingproof Framedalta. Tuotteita olen myös kokeillut todella paljon erilaisia, mummon liikkeessä ollut Loreal ja Kerastase, äitin liikkeessä Goldwell ja Schwarzkopf. Eli voin rehellisesti sanoa, että Kevin Murphy ja Livingproof on todella laadukkaita ja tykkään niistä tosi paljon. Myös huomattavasti edullisempia kuin esimerkiksi Kerastase joka on luksustuote, mutta kuitenkin vähintään yhtä hyviä ja laadukkaita. 

Oon alusta asti luottanut Jesseen ja Jessen arviointikykyyn ja ammattitaitoon. Oon ollut tyytyväinen jokainen kerta kun olen Noirista lähtenyt. Noirissa on ihanan lämmin tunnelma ja tunnen olevani osa Noirin perhettä. Noirissa kaikki kampaajat auttavat toisiaan ja vaihtavat ajatuksia esimerkiksi värejen ja tuotteiden suhteen. Voisin suositella heistä jokaista, sen verran nähnyt kaikkien töitä! Jesse on kuitenkin minun lemppari for life. PS: Jessen töitä voit käydä kurkkaamassa Jessen instagramissa; jesserasinmaki 

Panosta itseesi <3 Täältä pääset varaamaan aikaa Jesselle; http://noirconcept.com & täältä löydät Rapunzelin pidennykset; https://www.rapunzelofsweden.fi/