RK-Promotions

City Survivors

rosanna kuljuComment

Hei kukkuu pöö! Mun lauantai lähti kyllä kunnolla käyntiin kun osallistuttiin Mailiksen kanssa City Survivors kilpailuun. Kilpailua järjestää ihanat Monna ja Tuukka ja se tietty eniten houkutteli mut mukaan kilpailuun ja pakko sanoa, että todella hyvin järjestetty kisa! Oli niin kivaa! Olin liekeissä, kun juoksu kulki niin helposti. Reipas 10km ja ei kertaakaan tuntunut raskaalle jonka lisäksi spurttasin aina kun oli mahdollisuus. Ainoat hetket kun pystähdyttiin oli tietysti näiden rastien kohdalla. Oli muutama yllättävän vaikea rasti, esimerkiksi tämä oli mun mielestä todella hankala; 

Tehtävänne on selvittää kenen maalaamat 4 kalevala-aiheista kattofreskoa löytyvät kansallismuseon aulan katosta ja mitä kalevalan tapahtumia ne esittävät? 

No siinä sitten Mailiksen kanssa mietiskeltiin, että ehkä se on vaan otettava Google käyttöön heti suosiolla! :D Kilpailu alkoi Töölöstä ja käytiin sörnäisessä jonka jälkeen takaisin töölöön. Oli niin hauskaa! Kisan jälkeen tuuletettiin ja syötiin kalakeitot ennen kotiinpaluuta. Nyt oon prepannut ruoat valmiiksi iltaa ja huomista varten ja kohta ajattelin ottaa päiväunet. Paino muuten 59,6! Oon siihen tosi tyytyväinen, en oo ollut alle 60kg pitkään aikaan. Hyvä fiilis sen suhteen ja siitä saankin kiittää Timo Elorantaa siitä, että hän on hyvä ja sympaattinen valmentaja.  

Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

Ihanat herra ja rouva johtaja &lt;3&nbsp;

Ihanat herra ja rouva johtaja <3 

Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista!&nbsp;

Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista! 

Tässä vielä meitsin snäppistory kaveriksi teille jotka ette ole snäpissä :D 

 

Rakkautta ja ihanaa viikonloppua. Muistakaa, että jokainen päivä voi valita millaista se oma elämä on.