RK-Promotions

Haastan sinut haastamaan itsesi Arctic Challengissa 22.7.2017

rosanna kulju1 Comment

Eilen kirjoittelinkin City Survivors kilpailusta ja nyt haluan kirjoittaa toisesta kilpailusta joka liittyy urheiluun. 

Osallistuin 2015 kesällä ensimmäiseen Arctic Challengeen joka järjestettiin. Arctic Challengea järjestää Levi Wellness Club jonka nykyään omistaa Laura Peippo, semmonen hullu nainen lapista. Osallistuttiin Martinan kanssa kisaan ja oli kyllä kieltämättä aikamoinen kilpailu. 10 km 10 estettä ja sloganilla 'Not me, but we', eli päästiin yhdessä haastamaan itseämme toistemme tsemppaamana. Muistan tuon päivän, miten paljon silloin satoi vettä ja jo ennen lähtöä oli kylmä. Ei siinä, heti lähdössä hypättiin eturinteen lätäkköön ja siitä matka jatkui tunturin päälle. Se meni oikeastaan niin, että joka kerta kun ehdit kuivua, sut kasteltiin uudestaan. Ylös alas rinteitä mentiin, renkaita työntäen ja erilaisia tehtäviä suorittaen. Koko matkan mukana kulki puupölkky joka itsessään jo painoi aika paljon ja rasitti reippaasti yläkroppaa ja tasapainoa siellä epätasaisella maalla. Vihdoin ja viimein maalissa oli niin huikea fiilis! Jäässä oltiin ku mikä, mutta fiilis oli huikea. 

Tykkään mun ilmeestä :D 

Tykkään mun ilmeestä :D 

Tämä kilpailu on tuon ensimmäisen kerran jälkeen järjestetty jo uudestaan yhdesti kesällä ja yhdesti myös talvella. Kumpaankaan en valitettavasti ole päässyt osallistumaan syystä tai toisesta, mutta tänä vuonna pidän kyllä päivän vapaana kalenterissa! 

 

On oikeastaan väärin kutsua Arctic Challengea kilpailuksi, kun se on enemmänkin haaste jossa voit ylittää itsesi ja haastaa itsesi äärirajoille. 

Koska tämä haaste ei ole mikään sellainen minkä voi suorittaa ns ohi mennen niin suosittelen osallistumaan treenipäiviin jos vaan on mahdollista!  Esimerkiksi nyt 7.5 pidetään ILMAISET Arctic Challenge treenit Kivenlahdessa joissa saa vähän esimakua millaista se tulee oikeasti sitten olemaan. Voit myös osallistua treenipäivään, vaikka et olisi osallistumassa itse haasteeseen heinäkuussa. Sieltä voi hakea inspiraatiota ja vinkkejä siihen omaan tekemiseen, sillä pelkästään Laura on valmentajana tiukka, motivoiva ja inspiroiva. Lisää tästä treenipäivästä löydät täältä; https://www.facebook.com/events/710384962477396/

Tämä ei tosiaan ole mikään maksettu mainos, vaan suosittelen kaikille osallistumista kokemuksena. Se fiilis kun oot aivan loppu ja oot voittanut itsesi on vaan niin törkeen magee tunne.  Lappi on tosi kaunis kesällä ja jokaiselle varmasti jää jotain arvokasta käteen tämmösestä reissusta. Tuonne Leville pääsee helpoiten varmaankin junalla tai lentämällä, mutta hyvässä seurassahan se taittuu myös autolla. Mikäli innostuit ja haluat osallistua haasteeseen Levillä 22.7 niin löydät siitä enemmän infoa täältä; www.arcticchallenge.fi ja huhtikuun loppuun asti saa -10% osallistumismaksusta. 

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3