RK-Promotions

Auringon fiilistelyä

rosanna kuljuComment

Aurinko paistaa ja hetki sitten vielä satoi räntää. Suomen kevät, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti pian olisi jo lämpimämpiä kelejä ja vois heittää toppatakit talvisäilytykseen. Haluan kuitenkin fiilistellä jo valmiiksi aurinkoista loppukevättä ja kesää. Näissä kuvissa mulla päällä www.nkkloset.com vaatteita. Kuvat on ottanut ihana Captured by Anna Julia http://www.capturedbyannajulia.com - käykää kurkkaamassa hänen ottamiaan kuvia. 

Tänään aamulla käytiin Winstonin kanssa lenkillä ja sen jälkeen mulla vielä enemmän vahvistui se tunne, että se on kipeä. Soitin eläinlääkäriin ja sinne mennään huomenna aamulla ja toivon, ettei olisi mitään vakavampaa. Se on vaan nyt ollut niin väsynyt ja jotenkin käyttäytynyt oudosti. 

Eilen tilasin muutaman addun jutun junkyardista ja en malta odottaa, että ne tulisi jo! Vappu menee mulla tietysti töissä, tosin toivon, että jossain vaiheessa ehdin saada ilmapallon :D hihi. Huomenna nähdään Even kanssa pitkästä aikaa ja tekee mieli tehdä jotain kivaa, mietittiin kiipeilyä mutta se ei taida toimia näillä kynsillä ja ei puhettakaan että näistä luovuttaisi.. :D 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3