RK-Promotions

Maanantai, se viikon paras päivä

rosanna kuljuComment

Oon aiemminkin kertonut miten paljon tykkään sunnuntaista ja maanantaista, ne on mun lemppareita. Ne on päiviä jolloin mulla on vapaata ja jolloin ehdin nautiskella ja hoitaa asioita, maanantaisin on ihana aloittaa uusi viikko uudella energialla.

Tänään aamulla olinkin Lavli Living Roomissa Martinan vetämissä Evoken aamutreeneissä. Kuunneltiin rauhallista musaa ja tehtiin jumppa oman kehon painolla. Okei, lopuksi laitettiin popit soimaan kunnolla ja vähän reviteltiin, ihan vaan sen takia, että päästäisi nopeammin syömään ROOTSin aamupala-herkkuja. Valikoimassa oli raakakakkuja, vihersmoothieita ja mun mielestä ihan paras juttu oli mangopudding chian siemenillä. TÖRKEEN hyvää! Siitä kun tallustelin kotiin uusissa Yveten treenivaatteissa, mietiskelin taas jälleen kuinka onnekas olen. Life is what you make it. 

Tästä vielä ihania kuvia aamusta, kuvaajana toimi Jesse Väänänen.