RK-Promotions

Kesäkuu

rosanna kuljuComment

Kuukausi on vierähtänyt ja hirveästi on tapahtunut taas kaikkea. Ollaan muutettu takaisin kotiin ja saatu tämä asunto ihan kodin näköiseksikin. Töitä on painettu huolella ja muutenkin ollut kamalasti kaikkea tekemistä.

Oon tosi huono pysähtymään ja hengähtämään. Olla vaan. Jos ei ole mitään oikeaa tekemistä, keksin aivan varmasti jotain hommaa etten vaan voi levätä. Esimerkiksi siivoan vaatekaappia tai keksin jotain uutta ostettavaa kotii. Ulkomailla oon hyvä rentoutumaan ja siellä luen paljon. Siksi matkustaminen on mulle tosi tärkeää, aikaa laittaa aivot narikkaan ihan kokonaan. Ei tarvitse ajatella mitään ja voi vaan olla möllöttää. Oon muutenkin viime aikoina vielä enemmän kiinnittänyt huomiota lepoon, koska huomaan miten paljon enemmän tarviin sitä nyt kun oon lisännyt treenejä viikkoon. Yövuorot verottaa kyllä, mutta onneksi toivun niistä suhteellisen nopeasti.. Lauantain duunin jälkeen kun tulen kotiin 05 heräilen jo kuitenkin 11-12 maissa. Sen jälkeen sinnittelen koko päivän ja 20.00 on lupa laittaa nukkumaan :D Näin herään maanantaina levänneenä 07.00. 

 

Rakastan rutiineja, mutta samalla rakastan kaikkea siitä poikkeavaa. Juhannuksena ollaan Tofen kanssa mökillä ja heinäkuun alussa mun sisko tulee käymään helsingissä. Oon niin onnellinen kun saan mun pikkusen örrimörrin tänne, mun sisarrukset on kaikki kaikessa kyllä. Parempi nyt tehdä hommia, että on varaa antaa siskon ostaa mitä haluaa koska haluaa. Lintsit ja korkeasaaret tietysti täytyy taas kiertää :D 

Tänään illalla olisi Magnumin jädepippalot ja jotenkin ei ole yhtään fiilistä lähteä mihinkään vaan tänään on just sellainen päivä kun tarviin sitä omaa aikaa hengittää. Lukea kirjaa ja olla vaan. Meen yöksi kuitenkin töihin joten ennen sitä voin ihan hyvin pötkötellä. 

Kiitos ystävät, että olette siinä. Rakastan teitä.