RK-Promotions

Heppatyttö

rosanna kuljuComment

Heräilen 09 jälkeen ilman kelloa ja fiilistelen kuinka hiljaista on. Oon tällä hetkellä Martinan ja Stefun landella Hangossa ja tämä paikka on kyllä aivan mieletön. Olin eilen töissä satamassa vetämässä Minnan kanssa koeajoja ja tänään vielä uudestaan joten se sopi niin hyvin tulla tänne yöksi sen sijaan, että olisin ajanut kotiin asti. Päivät kuluu niin kivasti Minnan kanssa höpötellessä ja tykkään tosi paljon tehdä töitä samanhenkisen ihmisen kanssa.

Mitkä maisemat!  www.satulinna.fi  voin lämpimästi suositella paikkaa ja haluan ehdottomasti tänne itsekin uudestaan! 

Mitkä maisemat! www.satulinna.fi voin lämpimästi suositella paikkaa ja haluan ehdottomasti tänne itsekin uudestaan! 

 

Eilen kävin ratsastamassa ensin radalla ja sitten maastossa. Vanhana heppatyttönä meinasi tulla tippa linssiin kun pääsi pitkästä aikaan touhuilemaan hevosten kanssa ja ratsastamaan. Se hevosen tuoksu, eläimen suuruus ja viisaus on ihan oma juttunsa mitä ei voi vertaa mihinkään muuhun. Saunan jälkeen oli pakko laittaa pää tyynyyn, olin niin uskomattoman loppu viikonlopusta. 

Viikonloppu vierähti Hirvensalmella hotelli Satulinnan rantamökissä. Oltiin Jaguar Cupissa esittelemässä autoja ja vetämässä koeajoja Lotan, Miikkan ja Niklaksen kanssa koko viikonlopun. Oli niin hauskaa! Paikka oli upea kaikenpuolin ja säät helli jonka lisäksi päästiin lauantaina lavatansseihin. Oli niin virkistävää päästä ’mökille’ keskelle luontoa tietty tekemään töitä, mutta myös rentoutumaan. Aivan täydellistä. Kävin jopa 'uimassa'.... Tai no, Lotta kävi uimassa ja mä dippasin mun jalat veteen, suomessa on vaan liian kylmä uida. :D Sain niin paljon energiaa viikonlopusta, että nyt jaksaa painaa!

Toivotan kaikille ihanaa tiistaita <3