RK-Promotions

Italy

rosanna kulju2 Comments

 

 

Tällä hetkellä istun junassa kohti Roomaa ja ajattelin kirjoitella vähän kuulumisia reissusta.. Saavuttiin maanantaina aikaisin Roomaan josta otettiin porukalla auto kohti Firenzeä ja hääpaikkaa. Mua pyydettiin pari kuukautta sitten tulla häihin lastenhoitajaksi pienimmille häävieraille. Innostuin heti ajatuksesta, koska tunnetusti rakastan lapsia ja eihän tuo aurinko ja villa mitenkään huonolta kuulostanut. Hääpari on siis mun ystävän Ghitan hyviä ystäviä ja hekin halusivat jonkun hoitajan kenet tuntee sen sijaan, että olisi ottanut jonkun kokonaan ulkopuolisen. 

 

Ajettiin Roomasta noin 3,5h keskelle Firenzen maaseutua ja pakko sanoa, että Villa Vignamaggio ylitti mun odotukset täysin. Koko kartano ja sen ympärillä olevat tilat oli kuin suoraan postikortista. Niin kaunista maaseutua, viinitilan rypälepuut ylsi niin kauas kun silmä ylsi. 

Mun hoitoon tuli pieni 10kk vauva joka oli ehkä hellyyttävin tapaus koskaan, iloinen ja kiltti tyttö. Ehdittiin onneksi käydä myös treenaamassa jonka lisäksi kävin vaunuilla lenkkeilemässä jonka jälkeen oli ihanaa pulahtaa altaaseen. 

 

En ole aiemmin näin aikuisiällä ollut häissä ja kyllä voin sanoa, että nyt on kyllä rima korkealla. Seremonia oli niin kaunis, morsian oli kuin suoraan jostain Voguesta jonka lisäksi maisemat ja aurinko helli. Itkin tietysti, koska olen muutenkin niin tunneihminen.. :D Itkin osittain sen takia, että oli niin koskettavaa kuunnella hääparin valat ja lupaukset ikuisesta rakkaudesta. Osittain myös sen takia, että haluan joskus omat häät ja ajatus niistä jotenkin vei mut mukanaan. On se rakkaus vaan niin hieno asia ja olen onnellinen siitä, että mulla on oma mies joka rakastaa mua sen takia kuka minä olen ja jonka kanssa saan olla oma itseni. Oon sen sanonut ennenkin, when you knowyou know. 

 

Eilen brunssin jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Roomaa, tai no, meidän piti Ghitan kanssa jäädä Sienaan mutta ajanpuutteen takia päätettiin seikkailla ja kokeilla jotain ihan uutta. Muuten ihan ok, mut Arezzo oli aika erilainen mitä ajateltiin. Saavuttiin joskus kahden maissa ja yhtäkkiä satoi vettä ihan kaatamalla, kadut oli tyhjät ja kaikki kaupat oli kiinni. Roudattiin noita meidän 25kg matkalaukkuja siellä kumulakivillä jäätävässä kuumuudessa, kunnes päätettiin mennä vaan johonkin hotelliin jossa on allas ja miettiä sitten uusiksi. Oon aina semmonen joka haluaa suunnitella kaiken alusta loppuun jotta tiedän minne oon menossa ja milloin. On kuitenkin välillä hyvä olla spontaani ja tehdä asioita out of your comfortzone. Yövyttiin ihan siistissä, mutta kuitenkin hyvin hyvin simppelissä hotellissa jossa piti pitää altaassa uimalakkia. Naurettiin ja melkein itkettiin kunnes varattiin hieno hotelli niille päiville jotka vietetään Roomassa ja nyt ei malta odottaa pehmeitä tossuja ja aamutakkeja. 

 

Roomassa suunnitelma on shoppailla, haluaisin Guccilta yhden huivin ja sitten muuten ostelen mitä löytyy. Tietysti halutaan nähdä paljon nähtävyyksiä ja syödä hyvin, molemmat arvostetaan Ghitan kanssa hyvää ruokaa ja viiniä joten tänään etsitään kyllä joku ihana ruokapaikka korvaamaan tuota viime yötä. 

 

On naurettu ja naurettu vähän lisää, aivan huippu viikko ollut tähän mennessä. Viime viikko oli myös niin hieno mulle. Täytin maanantaina 31.7 26 vuotta ja keskiviikkona Tofe oli järjestänyt mulle ylläridinnerin jossa oli mun ystäviä iso joukko. Perjantaina julkaistiin finalistit ja julkaistiin myös että Miss Helsinki kilpailu on ensi vuonna minun. On kyllä jännä ajatus ja en malttaisi odottaa, töitä on kuitenkin paljon jo tänä vuonna Martinan kanssa. 

 

Toivotan kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua. <3