RK-Promotions

Lappilovee

rosanna kulju2 Comments

Tiedättekö sen tunteen kun haluaisit vaan elää sitä normaalia arkea? Kun ei huvittaisi tehdä mitään ylimääräistä, vaan ihan herätä aamulla kotona, syödä aamupalaa kotona, treenata omalla salilla, käydä töissä omalla työpaikalla, illalla lenkkeillä tutussa ympäristössä ja laittaa nukkumaan omaan sänkyyn? Mulla on just semmonen tunne nyt. 

Foto 01-09-2017 14 52 39.jpg

Kaipaan villasukkia iltaisin, pyykinpesukoneen hurinaa ja kynttilöiden valoa. On ollut niin vauhdikas kuukausi, että nyt on pakko pysähtyä hetkeksi. On ihanaa, kun tapahtuu paljon kaikkea, mutta kuitenkin mun täytyy saada se oma rauha välillä, että jaksaa painaa. 

Foto 02-09-2017 11 20 55.jpg

Viikonloppuna oltiin Levillä, nautiskeltiin mahtavista ilmoista, hyvistä treeneistä ja lauantaina mun äiti meni naimisiin. On ollut todella rakkaudentäyteinen viikonloppu ja kohta lähdetään ajamaan Jyväskylästä kotiin. Ajettiin Leviltä tänne eilen ja kyllä sen 10 tunnin automatkan jälkeen oli viisaampaa jäädä tänne Antille ja Jaanalle yöksi, ku ajaa kotiin asti. Lauantai oli ihana päivä, rakkautta ja perhettä, ne kaikista tärkeimmät asiat elämässä. 

Foto 02-09-2017 12 00 21.jpg

Aamulla käytiin Jaanan ja Willen kanssa lenkillä metsässä ja nyt oon viimeiset 30 min juonut kahvia ja googlaillut uutta Iphone 8 vai mikä lie sen nimi sitten tuleekaan olemaan. 

Family <3

Family <3

Foto 02-09-2017 17 48 53.jpg
Foto 02-09-2017 13 29 21.jpg

Viikonloppuna tuli syötyä kyllä yllättävän puhtaasti, paitsi eilen syötiin pizzaa lounaaksi ja hampparia dinneriksi jonka lisäksi välissä söin vaikka mitä herkkuja :D Välillä näin. Tänään paluu arkeen ja otan käyttöön tiukemman ruokavalion muutamaksi viikoksi. Ollut todella hyviä treenejä Levillä, käytiin Tofen kanssa tekemässä Wellness Centerin Anniinan johdolla yhteinen treeni, sit toisena päivänä kiivettiin kävellen Tuikkuun ja muutenkin tullut ulkoiltua. Kyllä noissa maisemissa kelpaa! Kaunis kiitos kaikille osallistujille viikonlopusta ja kiitos Hullu Poro & Annukka järjestelyistä <3

 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3