RK-Promotions

Back to basics

rosanna kuljuComment
FullSizeRender.jpg

Tässä pikkuhiljaa palautunut kuumeesta ja yskästä. Ollut aivan järkyttävän paljon töitä, tosin paljon kivojakin juttuja! Olin kaks vikaa viikonloppua venemessuilla ja ekana viikonloppuna kävin myös kokeilemassa supjumppaa Erimoverin pisteellä lounastauolla. Oli ihan superhauskaa ja meen kyllä kesällä kokeilemaan jumppaa ulos, oli yllättävän raskasta touhua. :D 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Oon yrittänyt päästä takaisin arkeen ja ei se ihan mitään ruusuilla tanssimista ole ollut. Ensin kolmen viikon loma jolla kyllä treenailin, mutta en tietenkään samalla draivilla kun täällä kotona ja vielä se että tulin heti reissun jälkeen kipeeksi. Tänään on ensimmäinen vähän kovempi treeni takana ja ei sattunut enään ollenkaan keuhkoihin onneksi. Nyt kiikarissa on kesäkunto ja kovin sellainen ikinä. Haluan katsoa kuinka pitkälle voin päästä ja millaiseen kuntoon voin saada kropan olemalla vaan motivoitunut.

Oon alkanut hetki sitten katsomaan Pretty Little Liars sarjaa sen jälkeen, että katsoin kaikki Gilmore Girlsin jaksot. Aerobisen aikana on kiva kyttää jotain sarjaa niin aikakin menee nopeemmin. Tämä Pretty Little Liars on kuitenkin jotenkin tosi ahdistava, mutta samaan aikaan tosi koukuttava. Tuleeko mieleen mitään muuta sarjaa joka olisi samantyyppinen kun Gilmore Girls, Gossip Girl tai Greyn anatomia?! Vinkatkaa mulle!

Nyt on aika mennä nukkumaan, huomenna aamulla aikainen herätys Rush trampoliinipuistoon Barebellsin tyttöjen kanssa! Jee! Oon innoissani, en oo vielä kertaakaan käynyt Rushissa!

Öitä <3

Kuvat: Antti Peltola