RK-Productions

RK-Productions

Rosanna Kulju

 
LogoMiniLiner.png
 

KUKA MINÄ OLEN? 

Jos itse kuvailisin itseäni neljällä sanalla sanoisin; temperamenttinen, positiivinen, ahkera ja huolehtivainen. Kesällä täytin 26 vuotta ja oon asunut Helsingissä vähän yli neljä vuotta. Oon syntynyt pohjois-ruotsissa ja äidinkieleni on tosiaan ruotsi, toisena kielenä suomi ja englanti sujuu vaivattomasti.

Koko nuoren elämäni oon harrastanut kilpatanssia ihan maajoukkuetasolla jonka lisäksi oon rakastanut aina eläimiä, erityisesti hevosia. Minut on siunattu ihanalla perheellä, johon kuuluu minun lisäksi äiti ja isi, kolme nuorempaa veljeä, pikkuprinsessa ja kaksi koiraa. Pyrin käydä kotona niin usein, kuin mahdollista vaikka sinne onkin vajaa 1000km.

 

 

 
rosannaSV.png
Foto-08-04-2018-22-45-06.png
Foto 08-04-2018 22 43 11.jpg

 

Helsingissä asustelen poikaystävän ja pilkkukaveri Winstonin kanssa Ullanlinnassa. Teen vähän kaikenlaisia töitä, vakituinen työ on kuitenkin Miss Helsinki kilpailun järjestäminen. Ostin kilpailun 2018 alkuvuodesta ja syksyllä tulossa ensimmäinen oma kiertueeni. Teen myös Youtubea josta minut löytää omalla nimelläni ja teen paljon edustustöitä esimerkiksi messuilla. Minulta voi tilata ammattitaitoisia promoottoreita sekä hosteja tapahtumiin. Katso yhteystiedot osio. 

Mun arki on täynnä töitä, ystäviä ja treeniä. Oon viimeisen vuoden treenannut Timo Elorannan tiimissä ja olen todella tyytyväinen kehitykseen. Treenaaminen on mun henkireikä ja se asia joka saa mut jaksamaan arkea, kuka tietää mitä kaikkea sillä tekee vielä tulevaisuudessa.

 

 

 
11-copy.png
Foto-08-04-2018-22-41-17.png
Foto-08-04-2018-22-44-13.png
 
LogoMiniLiner.png

 

"Tärkeintä elämässä on rakkaus,

irtokarkit ja hetket auringossa

hyvän kirjaa lukien"

 
 

Etsitkö tapahtumaasi rautaista ammattilaista hyvällä asenteella? Minulla on vuosien kokemus VIP-managerin työstä ja vahva ravintola-alan tausta. Olen tehnyt lukuisia keikkoja mallina sekä juontajana, -äidinkielenäni ovat ruotsi ja suomi, englanti sujuu myös vaivattomasti. 

VIP-hostina olen hostannut esimerkiksi ulkomaan vieraita, sekä vetänyt Suomen suurimpien festareiden (mm. RMJ, Weekend) VIP-alueiden pöytiintarjoilua/houstausta. Tarvittaessa kauttani on myös mahdollista saada ammattitaitoisia ja edustavia tyttöjä paikalle.

Olen työssäni ahkera, supliikki,  organisointikykyinen, tunnollinen ja aina  iloisella asenteella -se on helppoa, koska teen työtä jota rakastan! 

Some-yhteistyöt? Instagramissa minulla on 40K seuraajaa jonka lisäksi aktiivisia seuraajia 12K snapchatissä päivittäin. Onko sinulla jokin yhteistyöehdotus? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

 

 
Foto 08-04-2018 22 42 57.jpg
 
LogoMiniLiner.png
 

YHTEYSTIEDOT

Nimi *
Nimi
 
1492777133079.jpeg