Rosanna Kulju

City Survivors

rosanna kuljuComment

Hei kukkuu pöö! Mun lauantai lähti kyllä kunnolla käyntiin kun osallistuttiin Mailiksen kanssa City Survivors kilpailuun. Kilpailua järjestää ihanat Monna ja Tuukka ja se tietty eniten houkutteli mut mukaan kilpailuun ja pakko sanoa, että todella hyvin järjestetty kisa! Oli niin kivaa! Olin liekeissä, kun juoksu kulki niin helposti. Reipas 10km ja ei kertaakaan tuntunut raskaalle jonka lisäksi spurttasin aina kun oli mahdollisuus. Ainoat hetket kun pystähdyttiin oli tietysti näiden rastien kohdalla. Oli muutama yllättävän vaikea rasti, esimerkiksi tämä oli mun mielestä todella hankala; 

Tehtävänne on selvittää kenen maalaamat 4 kalevala-aiheista kattofreskoa löytyvät kansallismuseon aulan katosta ja mitä kalevalan tapahtumia ne esittävät? 

No siinä sitten Mailiksen kanssa mietiskeltiin, että ehkä se on vaan otettava Google käyttöön heti suosiolla! :D Kilpailu alkoi Töölöstä ja käytiin sörnäisessä jonka jälkeen takaisin töölöön. Oli niin hauskaa! Kisan jälkeen tuuletettiin ja syötiin kalakeitot ennen kotiinpaluuta. Nyt oon prepannut ruoat valmiiksi iltaa ja huomista varten ja kohta ajattelin ottaa päiväunet. Paino muuten 59,6! Oon siihen tosi tyytyväinen, en oo ollut alle 60kg pitkään aikaan. Hyvä fiilis sen suhteen ja siitä saankin kiittää Timo Elorantaa siitä, että hän on hyvä ja sympaattinen valmentaja.  

 Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

 Ihanat herra ja rouva johtaja &lt;3&nbsp;

Ihanat herra ja rouva johtaja <3 

 Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista!&nbsp;

Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista! 

Tässä vielä meitsin snäppistory kaveriksi teille jotka ette ole snäpissä :D 

 

Rakkautta ja ihanaa viikonloppua. Muistakaa, että jokainen päivä voi valita millaista se oma elämä on. 

All of me

rosanna kuljuComment

Kaikki kuvat ottanut uskomattoman lahjakas Nikita Tikka http://www.nikitatikka.com ja meikit on Kria Janhosen käsialaa. Joka kerta olen yhtä tyytyväinen Krian tekemiin meikkeihin. Hiukset on tehnyt Jesse Rasinmäki ja pidennykset tulee tosiaan Rapunzelilta. Tällä hetkellä tässä hullunmyllyssä annan kuvien puhua puolestani. 

My head's under water
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you

 

 

Tukkajumala

rosanna kulju2 Comments

Näin kampaajan tyttönä osaan arvostaa hyvää kampaajaa. Osaan samasta syystä olla myös hyvin kriittinen. Jesse on ollu mun kampaaja viimeiset 1,5vuotta ja ollaankin käyty melkoinen matka yhdessä, monta eri tyyliä ollaan tehty. Luotan Jesseen ammattilaisena ja ystävänä ja sen todistaa mm se, että oon antanut Jessen leikata mulle polkan ja värjätä mulle pinkit hiukset. 

Tänään tehtiin kuitenkin taas remonttia. Thaimaan reissun jälkeen hiukset on ollut huonossa kunnossa auringosta ja merivedestä, vaikka kuinka niitä yritin hoitaa ja jopa pesin pullovedellä. 

Tämä ensimmäinen kuva on kuva ennen koko käsittelyä ilman pidennyksiä, toinen kuva on myös ilman pidennyksiä, mutta värjättynä. Viimeisessä kuvassa on valmis kokonaisuus. 

Väreinä on käytetty Kevin Murphyn värejä. Tyveen hyvin luonnollinen neutraali/ viileän vaaleanruskea väri ja helmiäisen vaalea latvaan. Käytettiin nyt toista kertaa Rapunzelin teippi-pidennyksiä, tällä kertaa pituus on 50cm ja paketteja on 6. Viime kerralla oli 40 cm ja 8 pakettia, mutta koin että ponnari oli niin paksu ettei saanut kunnolla kiinni esimerkiksi treeneihin.. :D Tuotteina mulla on käytössä Kevin Murphy ja Livingproof Framedalta. Tuotteita olen myös kokeillut todella paljon erilaisia, mummon liikkeessä ollut Loreal ja Kerastase, äitin liikkeessä Goldwell ja Schwarzkopf. Eli voin rehellisesti sanoa, että Kevin Murphy ja Livingproof on todella laadukkaita ja tykkään niistä tosi paljon. Myös huomattavasti edullisempia kuin esimerkiksi Kerastase joka on luksustuote, mutta kuitenkin vähintään yhtä hyviä ja laadukkaita. 

Oon alusta asti luottanut Jesseen ja Jessen arviointikykyyn ja ammattitaitoon. Oon ollut tyytyväinen jokainen kerta kun olen Noirista lähtenyt. Noirissa on ihanan lämmin tunnelma ja tunnen olevani osa Noirin perhettä. Noirissa kaikki kampaajat auttavat toisiaan ja vaihtavat ajatuksia esimerkiksi värejen ja tuotteiden suhteen. Voisin suositella heistä jokaista, sen verran nähnyt kaikkien töitä! Jesse on kuitenkin minun lemppari for life. PS: Jessen töitä voit käydä kurkkaamassa Jessen instagramissa; jesserasinmaki 

Panosta itseesi <3 Täältä pääset varaamaan aikaa Jesselle; http://noirconcept.com & täältä löydät Rapunzelin pidennykset; https://www.rapunzelofsweden.fi/ 

 

Maanantai, se viikon paras päivä

rosanna kuljuComment

Oon aiemminkin kertonut miten paljon tykkään sunnuntaista ja maanantaista, ne on mun lemppareita. Ne on päiviä jolloin mulla on vapaata ja jolloin ehdin nautiskella ja hoitaa asioita, maanantaisin on ihana aloittaa uusi viikko uudella energialla.

Tänään aamulla olinkin Lavli Living Roomissa Martinan vetämissä Evoken aamutreeneissä. Kuunneltiin rauhallista musaa ja tehtiin jumppa oman kehon painolla. Okei, lopuksi laitettiin popit soimaan kunnolla ja vähän reviteltiin, ihan vaan sen takia, että päästäisi nopeammin syömään ROOTSin aamupala-herkkuja. Valikoimassa oli raakakakkuja, vihersmoothieita ja mun mielestä ihan paras juttu oli mangopudding chian siemenillä. TÖRKEEN hyvää! Siitä kun tallustelin kotiin uusissa Yveten treenivaatteissa, mietiskelin taas jälleen kuinka onnekas olen. Life is what you make it. 

Tästä vielä ihania kuvia aamusta, kuvaajana toimi Jesse Väänänen. 

Innostus & onnellisuus

rosanna kuljuComment

Mitkä ovat asioita sinun elämässä jotka saa sinut innostumaan? Multa kysyttiin tämä kysymys ja jotenkin oli tosi vaikea vastata. Tiedän mitkä asiat saa mut onnelliseksi ja mitkä asiat on sellaisia mitä ilman en voi elää. Sitten kun vielä mietin asiaa pidemmälle tajusin kuinka nämä tunteet; onnellisuus ja innostus liittyy toisiinsa. Ainakin minun kohdalla.

Kaikilla pitää olla joku oma juttu joka saa yrittämään ja jaksamaan, joku porkkana. Mun porkkana ja intohimo on ehdottomasti asiat joissa tunnen olevani elossa. Esimerkiksi treeni on semmonen asia jossa tunnen olevani elossa, vaikka kuinka sattuu ja on raskasta. Innostun ja inspiroidun myös ihan kävelylenkillä auringossa koiran kanssa. Voin vaan hengittää sisään ja ulos ja oikein tuntea miten mahtavaa elämä on. Okei, tää kuulostaa kaikki aika hölönpölöltä, mutta näin mulla käy useasti. Pienet asiat elämässä on mulle ne kaikista tärkeimmät.

Jotku ihimiset hyppää bungy hyppyjä, kiipeilee vuorilla, ajaa tuhatta ja sataa moottoripyörällä ja saa näistä asioista kikkoja. Mun kikat tulee näistä arjen asioista, tavallisista asioista. Esiintyminen on myös sellainen asia josta saan ihon kananlihalle, se on tosi jännittävä ja nautinnollista samaan aikaan. Mä en kylläkään koskaan uskaltaisi tehdä noita ensin mainittuja juttuja, en oo koskaan innostunut tuomosista asioista enkä ollut se ketä voi yllyttää tekemään tyhmyyksiä.

 

MIKÄ on sellainen asia joka saa sut innostumaan ja ihon kananlihalle? Jos tarviit inspiraatiota, voit hakea sitä täältä www.seekthethrill.com. Sieltä esimerkiksi löytyy video miehestä joka on niin hullu että kiipeää hämähäkkimiehenä talojen seiniä :D Ja muuta hassunhauskaa materiaalia. ENJOY!